FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Vasile Curileac, de la Botoşani la Petrolul şi de la Petrolul la Chiajna în doar cîteva zile!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2015 13:21

În urmă cu doar trei zile, Petrolul ajunsese la un acord cu fostul goalkeeper al celor de la FC Botoșani, Vasile Curileac (31 de ani), doar că lucrurile au luat o altă turnură în această dimineaţă.

Acesta a fost la prezentarea noului echipament al "lupilor" pentru noul sezon, dar astăzi a ajuns la un acord cu cei de la Chiajna!

Sursele Gazetei susţin că acesta trebuia să plece în cantonament cu Petrolul în Serbia mîine dimineaţă, dar pînă la urmă va ajunge în Austria pentru a începe pregătirile cu noua sa formaţie.

"Vasile se află pe aeroportul Otopeni împreună cu Ştefan Bărboianu. Cei doi pleacă în aceste momente în cantonamentul din Austria al Chiajnei. Din informaţiile pe care le am, Curielac şi Petrolul nu au mai ajuns la un numitor comun asupra contracului şi a refuzat să-l semneze. Acesta va juca pentru următorii doi ani la Chiajna"
sursa GSP

Portarul a mai apărat la Samobil Satu-Mare, Unirea Dej, Cetatea Suceava, Unirea Alba Iulia, Arieşul Turda, CFR Cluj şi FC Botoşani.

La Chiajna a ajuns şi al jucător al botoşănenilor, fundaşul de 27 de ani, Răzvan Tincu, acesta parafînd un contract valabil pe doi ani cu ilfovenii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1156723377686876
Constantin Banariuc  •  20 Iunie 2015, 19:40

A optat sa fie langa prietenul sau, amandoi din SM. Mult noroc.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  20 Iunie 2015, 19:08

ar fi fost al doilea, in orice caz.

bpaun
bpaun  •  20 Iunie 2015, 18:41

Bre, nea Curileac! La cat de serios te-ai dovedit, drum bun la Chiajna!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează