FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

EXCLUSIV Vasile Miriuță l-a băgat în ședință pe Deac!

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 20:59

Ciprian Deac a negociat cu FCSB înainte de a-și prelungi contractul cu CFR Cluj, însă înaintea meciului direct cu formația roș-albastră a declarat că se va dedica 100% echipei ardelene.

Și Vasile Miriuță reconoaște că a avut o discuție lungă cu mijlocașul de 31 de ani.

"Am încredere totală în el! L-am sfătuit să ignore tot ce apare, dar e clar că și lui îi este foarte greu să nu bage în seamă tot felul de discuții.

Chiar dacă eu sunt antrenorul lui, îl consider ca un frate mai mic și sunt sigur că o să fie din nou cel mai bun jucător. E un băiat senzațional, un caracter formidabil, un om care n-ar face niciodată ceva necurat", a declarat Vasile Miriuță pentru Gazeta Sporturilor.

5 goluri
și trei pase de gol are Deac în actualul sezon de Liga 1 pentru CFR Cluj, acesta având cota 3,30 să înscrie oricând în meciul cu FCSB de luni seară

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 Aprilie 2017, 07:10

Dac nu e el e Ruiz .Cel putin la fel de bun .Si motivat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează