FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Verdict horror al specialiștilor în Dinamo: "O să ajungem ca Rapidul!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 00:00

Foști oameni importanți din istoria lui Dinamo fac o analiză dură privind viitorul apropiat al clubului cu 34 de trofee interne.

Ionuț Negoiță a anunțat că vinde gruparea, cu Săftica, autocar și zeci de mașini, a fixat și-un preț, "aproximativ 5 milioane de euro", afirmând apoi că nu mai vorbește despre club fiindcă "dacă nu știați, nu mai sunt la Dinamo".

Ce urmează? Au apărut primii interesați, un grup de investitori din Norvegia. Oricine va sosi sau va dori să preia acțiuni va solicita un audit, tot tacâmul, astfel că predarea lui Dinamo - dacă va exista așa ceva în viitorul apropiat! - nu se va face mai devreme de 6 luni.

Iată ce părere au fostele glorii ale "câinilor": 

Pesimiștii

Claudiu Vaișcovici: "Omul e corect față de ceilalți dinaintea lui, care au întins-o când au văzut că e groasă. Poate că Negoiță speră să se încânte cineva acum și să ia Dinamo. Până la urmă, vinde odată și nu mai amenința atât! Tare mi-e că o să ajungem în situația Rapidului"

Mircea Stoenescu: "Situația e deosebit de gravă, nu are rost să vorbim de play-off, când viitorul atârnă de un fir de ață. Patronul anunță că vinde pe 2 lei, pe 5 lei, să vedem acum cine vrea să-și facă imagine pe spatele lui Dinamo! Gigi Becali a fost criticat de multe ori, dar, și cu șansă, a făcut ceva cu investițiile lui"

Optimiștii

Marius Niculae: "Hai să nu dramatizăm! Totul e gri și pe fondul rezultatelor proaste de la echipă, dar în fotbal totul e trecător și imprevizibil. Nu știu dacă Dinamo a ajuns "satelitul" Stelei și Clujului, dar când n-ai o politică clară și lupți doar pentru supraviețuire... Chiar nu mai știi ce să zici. Pe vremuri, Dinamo mai lua jucători de la Steaua. Important e să faci ceva cu banii pe care îi iei pe transferuri"

Ionuț Lupescu: "Sper să se găsească oameni care, într-adevăr, să vină și să ducă Dinamo mai departe. Negoiță atât a putut, sper să găsim oameni care să-l treacă la etapa următoare"

Declarațiile complete și alte detalii despre situația din Ștefan cel Mare aflați din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (35)
andrei.f
andrei.f  •  16 Noiembrie 2017, 11:29

Vestea nu e bună nici pentru steliști, păi, dacă nu mai batem pe dinamo, victoriile nu mai au niciun haz

khal_37
khal_37  •  16 Noiembrie 2017, 10:23
Postat de valeri_gazaev100 pe 16 Noiembrie 2017, 09:08

Verdict horror dat de justitia romana : fc fcsb nu e steaua !! Am zis horror ? am gresit, e comedie =))))))))

Verdict dat de justitia corupta din Romania, acea justitie care l-a scos nevinovat pe ponta, dragnea sau alte cateva zeci de mii de politicieni si ,,baieti destepti'' care au distrus aceasta tara.

daweroirl
daweroirl  •  16 Noiembrie 2017, 10:00

Sunt 5 mil suporteri stelisti. Cu un euro de caciula luam echipa asta de doi lei si o tot desfiintam!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează