FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Veste excelentă pentru fanii FCSB » Fotbalistul a semnat

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2017 09:00

Deşi Gigi Becali spunea despre el că "e terminat ca fotbalist", mijlocaşul Mihai Pintilii e văzut de Dică şi de MM ca fiind vital pentru construcția viitoarei echipe și i-a fost extins contractul cu 2 ani.

FCSB se mişcă greu de piaţa transferurilor, n-a mai antamat pe nimeni în afara lui Morais şi Larie, bifaţi încă dinainte de finalul sezonului. A reuşit totuși să convingă un fotbalist-cheie să continue şi în campionatul viitor. Mihai Pintilii nu va pleca, deşi a fost una dintre ţintele patronului pe parcursul primăverii. "Nu mai poate, gata, e terminat Pintilii, nu mai poate juca la Steaua!", declara atunci Becali.

Patronul i-a retras şi banderola, imediat după startul mini-returului, lucru care l-a determinat pe mijlocaş să-şi anunţe colegii, în vestiar: "Nu se mai pune problema să fiu căpitan, indiferent de situaţie". Afectat de modul în care Gigi s-a comportat, Mihai a luat în calcul, extrem de serios, să plece în această vară.

Totuşi, noul antrenor, dar şi cel care l-a propus pe Dică, directorul sportiv Mihai Stoica, au insistat ca Pintilii să rămână şi să se evite o eventuală despărţire. Chiar la finalul partidei cu Craiova, care a încheiat campionatul, MM a făcut o pledoarie publică pro-Pintilii, pe care l-a lăudat şi a spus că e un exemplu de profesionalism şi atitudine.

Pintilii a trecut peste criticile finanțatorului şi şi-a dat acordul pentru a mai juca încă 2 ani în tricoul FCSB-ului. Mai ales că evoluţiile bune din această primăvară l-au readus în naţională, unde Daum îl vede un fotbalist important inclusiv pentru campania următoare, cea pentru Euro 2020, care va debuta în toamna anului următor.

"Pintilii este un jucător-cheie pentru mine. Mi-ar fi plăcut să fie mai tânăr, ca să construiesc echipa în jurul lui"
Christoph Daum, selecţioner România

35 de selecţiiare Pintilii în prima reprezentativă, lider la acest capitol între jucătorii din actualul lot al FCSB-ului

4e locul ocupat de Pintilii în ierarhia mediilor realizate pe baza notelor GSP din sezonul recent încheiat, cu 5,92. În faţa lui sunt doar Alibec, Niţă şi Gnohere

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (68)
iosif._vs
iosif._vs  •  05 Iunie 2017, 16:17
Postat de bakunin pe 05 Iunie 2017, 14:15

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  05 Iunie 2017, 14:18
Postat de bakunin pe 05 Iunie 2017, 14:13

***

Vezi ce dorești ... La anul , *** , și-o să-mi fie dor de tine ... *** ? Că fără tine și clonele tale , rămâne gsp-ul fără trafic ... Oricum ești scârbos . FICISIBIST INFECT ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  05 Iunie 2017, 14:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează