FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV » Veste excelentă pentru Mulțescu » De luni, doi jucători sunt la antrenamentele Științei!

Articol de - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 17:10

Vești bune pentru Gigi Mulțescu care este în luptă cu CS Universitatea Craiova pentru titlul de campioană, primul în Bănie după 1991.

Mijlocașul Alexandru Mateiu și fundașul dreapta Andrei Dumitraș vor fi reapărea de luni la antrenamentele formației.

Nu fac parte din lotul "juveților" pentru partida de mâine cu Pandurii, dar pot intra în calcule pentru etapa viitoare. Astăzi, oficialii grupării s-au întâlnit cu cei doi jucători și au decis reprimirea în cadrul formației a lor.

Mateiu și Dumitraș au ieșit din calculele primei echipe la începutul sezonului. Oficialii n-au dorit să detalieze motivele, însă au transmis clar: "Nu este vorba așa cum s-a tot vorbit din cauză că jucătorii ar avea contract cu Anamaria Prodan. De fapt, Dumitraș nici nu are acord de reprezentare cu agentul respectiv. De luni, cei doi sunt la antrenamente, acesta este detaliul care contează".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
stefan..
stefan..  •  29 Octombrie 2016, 09:22

Fie si pentru moment, conform titlului articolului, Stiinta a fost denumita corect: C S Universitatea Craiova. Felicitari autorului articolului pentru curaj!

corectu
corectu  •  29 Octombrie 2016, 07:56

Cea mai buna veste:meciul cu Pandurii e castigat.Pandurii dupa blatul cu Dinamo trebuia exclusa din campionat.Asa e"nevoita"sa mai faca un blat.

835260323234578
Biziche Marin  •  28 Octombrie 2016, 19:35

Afirmatie gresita: Daca CS U Craiova devene Campioana ar fi primul titlu din 2013

Vezi toate comentariile (9)
Comentează