FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Veste şoc în Grant » Rapid poate fi DEPUNCTATĂ azi

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 16 octombrie 2012 01:04

Rapidiştii riscă să fie depunctată din cauza problemelor grave pe care le au cu contractele jucătorilor extracomunitari, dar şi pentru datoriile către Iulian Apostol.

Extracomunitarii Rapidului nu au permis de şedere în România! Giuleştenii au mari probleme din cauza actelor jucătorilor non-europeni, care au evoluat în acest sezon al Ligii 1, deşi nu au drept de joc. Sursele Gazetei spun că "vişiniii" s-ar putea alege cu o depunctare drastică pentru că au folosit jucători fără permis de şedere în ţară.

Apostol le ia minimum două puncte!
În plus, azi, de la ora 17:00, va fi dezbătut la Comisia de Disciplină cazul lui Iulian Apostol. Potrivit unei hotărîri definitive şi irevocabile din luna iunie, Apostol trebuia să primească 60.000 de euro. El s-a ales însă doar cu un sfert din suma datorată.

În septembrie era data limită cînd Rapid trebuia să plătească restul banilor. Potrivit regulamentelor, giuleştenii riscă o penalizare de minimum două puncte pentru că nu pot face dovada plăţii. "Vişiniii" au depus în această lună un recurs, dar cu o lună mai tîrziu faţă de data limită.

Azi, la Radio GSP, aflaţi mai multe amănunte despre situaţia Rapidului!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (138)
xhthu
xhthu  •  16 Octombrie 2012, 12:26

:))))) ahahaha bine ca ii paste falimentu si ei fac spume ca nu e sanctionata steaua pentru fix nimic.clar,comunistii e de vina.

tigruzzu
tigruzzu  •  16 Octombrie 2012, 12:20

Vă execută Sechelariu! 24... de milioane gaură în buget! ...după ce vă scoate și UEFA din cupele europene. O să behăiți în serii de câte 24. Bheeee...

crystyanbet
crystyanbet  •  16 Octombrie 2012, 11:29

minciuni

Vezi toate comentariile (138)
Comentează