FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Vestea așteptată de toți steliștii » Idolul tribunelor ar putea reveni la FCSB: "S-ar întoarce aici indiferent de salariu"

Keșeru a marcat la Steaua 26 de goluri în 47 de meciuri, în toate competițiile // FOTO: Cristi Preda
Keșeru a marcat la Steaua 26 de goluri în 47 de meciuri, în toate competițiile // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 17:08

Gigi Becali s-a sucit în 24 de ore și anunță că e dispus să discute revenirea lui Claudiu Keșeru la FCSB, în timp ce atacantul n-ar spune "nu" unei întoarceri la București.

Acum două zile, presa din Bulgaria a anunțat că FCSB este interesată de Claudiu Keșeru, unul dintre cei mai buni și productivi atacanți pe care i-a avut trupa roș-albastră în ultimii ani!

Cel devenit un idol al suporterilor după ce a marcat de mai multe ori în derby-urile cu Dinamo își termină în vară contractul cu Ludogoreț și e gata să înceapă o nouă aventură.

Din informațiile pe care Gazeta le deține în acest moment, "Bombarierul" nu vrea să mai continue la campioana Bulgariei. Prinde din ce în ce mai rar postul de titular în fața brazilienilor și nici nu mai e în grațiile antrenorului, care-l ține pe margine fără să-i ofere vreo explicație."

Keșeru poate semna cu orice echipă în iarnă. După trei sezoane pe care le-a petrecut în Bulgaria, vrea să plece de aici", spun apropiații fotbalistului de 30 de ani. Chiar dacă a bifat puține minute la Ludogoreț, Claudiu a rămas un atacant pursânge! Și face spectacol de fiecare dată când este trimis pe teren. Doar în acest sezon are 7 goluri marcate în 10 partide din campionat, ultimele sale reușite fiind încununate de un hattrick de senzație în fața celor de la Etar.

Dacă miercuri dimineață, când bulgarii au anunțat informația, Becali a comentat "Nu mă interesează acum Keșeru", ieri finanțatorul vicecampioanei și-a schimbat discursul.

"Momentan nu am vorbit nimic cu el, dar trebuie să recunosc că presa m-a inspirat. O să vedem în iarnă ce o să fie cu Keșeru", a spus patronul. Acum, în Bulgaria, Claudiu câștigă 600.000 de euro pe sezon cu tot cu bonusuri, o sumă pe care Becali nu ar putea să o ofere.

"Claudiu s-ar întoarce la Steaua, chiar dacă salariul lui ar fi mult mai mic decât în prezent. S-a simțit excelent la Steaua și nu e genul de persoană care să spună «nu» înainte de a discuta despre o posibilă revenire", spun cei din anturajul jucătorului. 

În vârstă de 30 de ani, acesta a mai evoluat la FCSB între 2014 şi 2015, perioadă în care a reuşit 26 de goluri în 47 de meciuri în toate competiţiile.

2 note de 10
a obținut Keșeru în Gazetă după prestații în tricoul Stelei: prima dată după ce-a marcat de 6 ori într-un meci cu Pandurii, iar a doua oară când a reușit un hattrick în Europa League cu danezii de la Aalborg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
submarina
submarina  •  04 Noiembrie 2017, 10:10

Si Florinel Coman e de acord sa stea pe banca??? Ce gluma proasta, ratangiul revine la FCSB...

mvradulescu
mvradulescu  •  04 Noiembrie 2017, 10:02
Postat de Ionut Marian Bejan pe 03 Noiembrie 2017, 22:37

Oameni buni de ce trebuie sa ne certam mereu pe tema FCSB/Steaua???? Pentru mine e clar ca echipa din Liga I este continuatoarea echipei din 1947 pentru ca,o echipa care se infiinteaza in 2017 nu poate se fie recunoscuta ca continuatoare! Nu stiu de ce toti il injurati pe Becali,el asa cum e el cu bune si mai putin bune,investeste in fotbal si asa cum e el avem o echipa de care putem fi mandri in cupele europene! Ganditi-va bine ca echipa de la CSA Steaua a fost facuta asociatie pe actiuni unde erau actionari Paunescu,Piturca si alte personaje! Toate aceste personaje au furat Steaua nu Becali care a cumparat de la ei clubul,Becali nu a cumparat de la CSA? El ce vina are? Si apropo referitor la suma platita pentru actiuni de Becali,si eu si alti 20 de milioane de romani ar fi incercat sa cumpere cat mai ieftin si sa vindem mai scump,credeti ca tocmeala si negocierea e excrocherie? Parerea mea este ca FCSB e Steaua! Cititi bine comentariul si va veti da seama singuri ca am dreptate!

Sunt pe aceeași lungime de undă cu cele afirmate în postarea dumneavoastră, în ciuda faptului că finanțatorul actual e foarte departe de ceea ce mi-aș dori în preajma echipei. Însă, dacă încerc să-l compar cu ceilalți care sunt sau se consideră „patroni” în Liga I, nu văd unul măcar care să facă ceea ce face el pentru fotbal, chiar dacă procedează astfel, îndeosebi pentru a-și rotunji conturile personale . Ăsta e motivul pentru care evit să-l acopăr de laude, dar mă abțin și să-l împroșc cu noroi ... în exces !

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  04 Noiembrie 2017, 08:27

IDOL E JUCATORUL CRESCUT DE O ECHIPA UNDE A JUCAT HAT HAT CHESERU A JUCAT CA LA TENIS DOA TREI SETURI SI VOI ZIARISTII AL FACETI IDOL

Vezi toate comentariile (53)
Comentează