FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

EXCLUSIV Vestiarul exultă după ce antrenorul a decis să rămână: "Toată lumea a știut. Ne bucurăm foarte mult"

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 12:36

George Galamaz, directorul sportiv de la FC Voluntari, a reacționat după ce Claudiu Niculescu a declinat oferta de a fi noul antrenor al lui Dinamo și a rămas pe banca ilfovenilor.

"Noi am știut de interesul celor de la Dinamo pentru Claudiu. L-am lăsat pe el să aleagă. După părerea mea, a luat decizia corectă în momentul ăsta. Aici are toate condițiile să crească, să pregătească în liniște echipa. Sunt sigur că va veni și momentul în care va antrena echipa Dinamo, dar acum nu e momentul potrivit.

Noi avem o relație, mai ales eu cu Claudiu. Toată lumea a știut de interesul lui Dinamo, n-a fost niciun fel de problemă. Atmosfera printre băieți e foarte bună, toată lumea e foarte mulțumită. Suntem bucuroși că antrenorul nostru are oferte, ne bucurăm că le-a refuzat și că a rămas la noi. Mergem în continuare că avem treabă multă", a declarat George Galamaz pentru GSP.ro.

"E greu să prindem play-off-ul, dar noi încercăm. Ne trebuie constanță și cu jocul rezultatelor ne putem califica. Nu e un obiectiv calificarea în play-off, dar vrem să ne clasăm mai sus decât anul trecut (n.r. locul 3 din play-out)" George Galamaz

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  22 Noiembrie 2017, 12:56

Chiar de nu va calificati in play off, adunand multe puncte, veti avea un EXTRA parcurs linistit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close