FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

EXCLUSIV VIDEO Coresponență din Slovenia » Câini la gheață! Contra s-a implicat personal în recuperare, iar Dan Nistor "a comis-o" iarăși! :D

FOTO: Alex Nicodim +14   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat duminica, 18 iunie 2017 10:10

După cele trei antrenamente extrem de solicitante efectuate sâmbătă în Slovenia, jucătorii dinamoviști au beneficiat și de o binemeritată sesiune de refacere. 

Jucătorii s-au relaxat intrând în butoaie cu apă rece, pentru a-și recăpăta tonusul după pregătirile spartane impuse de Cosmin Contra și preparatorul Javi Reyes. 

Chiar "Guriță" a fost cel care, periodic, le turna gheață în butoaie jucătorilor, pentru ca temperatura apei să rămână una scăzută. 

Unul dintre cele mai amuzante momente petrecute până acum în cantonament l-a avut în prim plan pe mijlocașul Dan Nistor.

 

EXCLUSIV VIDEO Coresponență din Slovenia Câini la gheață! Contra s-a implicat personal în recuperare, iar Dan Nistor a comis-o iarăși! :D --->>> http://bit.ly/2sDcPX4

Posted by Gazeta Sporturilor on 18 Iunie 2017

Acesta a stârnit încă o dată amuzamentul colegilor, intrând încălțat în unul dintre butoaiele cu apă, în glumă . 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
adianghelescu
adianghelescu  •  18 Iunie 2017, 16:37

un articol asa zis de senzatie de la gazeta ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  18 Iunie 2017, 15:20

Sa-ntelegem ca Dinamoka a intrat la apa?...

1425838917717550
John Milne  •  18 Iunie 2017, 13:19

Mai bine le turna nuttela in butoaie .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează