FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV VIDEO Imagini normale cu Tamaş » Fundaşul Stelei s-a îmbătat şi a făcut circ în Centrul Vechi

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 14:49

Cunoscut pentru că îi place să petreacă, Gabi Tamaş s-a dat din nou în spectacol.

Ieri noapte, în jurul orei 02:00, fundaşul Stelei a făcut circ în Centrul Vechi al Capitalei. Imaginile il arată pe Tamaș într-un duel amical corp la corp cu un cunoscut care încerca să îl scoată din club.

Un cunoscut s-a chinuit cam 30 de minute să îl scoată din club pe Tamaş, dar fundaşul a încercat să intre din nou şi să continue petrecerea.

Un martor ocular a povestit pentru GSP.ro:

"Un tip mai solid s-a chinuit vreo jumătate de oră să-l scoată din club. La un moment dat a reușit, dar Tamaș o ținea pe-a lui, că vrea înapoi, să se distreze. Prietenul lui Tamaș stătea în ușă, să-i blocheze intrarea, iar Tamaș tot încerca să treacă de el. A apelat la tot felul de strategii: și-a aruncat geaca pe jos, a aruncat cu telefonul etc. Până la urmă, tipul a cedat și l-a lăsat să intre înapoi în club".

 

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (100)
ray51
ray51  •  26 Octombrie 2016, 08:46

Fratilor si cumnatilor ! Nici eu nu duc paharul la ureche, numai ca eu nu joc fotbal profesionist. Mare pacat de acest Tamas. Din filmare se vede ca este baut. Ca nu umbla in patru ***, e altceva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

819602521427859
Stancu Florin  •  26 Octombrie 2016, 08:40

Lumea este invidioasa, iese si omul o data pe saptamana si gata au sarit toti. Nu mai bine de carmolistii Tosca si Boldrin care sudeaza in fiecare seara acasa halbe de votka amestecata cu soricioaica.

velti80
velti80  •  26 Octombrie 2016, 06:44

ce scrie in articol nu are nici o legatura cu filmarea.

Vezi toate comentariile (100)
Comentează