FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO I-a ieșit lui Mihai Stoica în privința lui Victor Pițurcă: „Cu invenții d-astea vrea titlul la Craiova?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 22:00

Mihai Stoica (54 de ani) a prevestit din octombrie 2019 eșecul lui Victor Pițurcă la CS Universitatea Craiova. Invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de directorul Gazetei Sporturilor Ovidiu Ioanițoaia, directorul sportiv al lui FCSB l-a ironizat pe fostul selecționer, tempera entuziasmul din Bănie și anticipa că „Oltenii se vor dezumfla”. 

„Craiova are stadion nou și are emulație. Iar la Craiova mereu e emulație înainte să se dezumfle. Asta a fost și înainte. Eu cred că se va dezumfla Craiova. Cu invenții d-astea... Cu Bancu mijlocaș central?! Am și eu dreptul să am opinii. Nu cred că Bancu poate să-și ajute echipa dintr-o poziție centrală mai mult decât sulla fascia (nr. pe bandă). 

Eu cred că un mijlocaș central care să joace la echipa națională trebuie să aibă ori clar viziunea și acuratețea lui Nedelcu și 1,89 metri. Dacă vorbim de un mijlocaș defensiv de un anumit tip, dar astea pentru Pițurcă sunt mai grele... Gen Busquets sau Rodri de la Manchester City pentru care Guardiola a plătit 70 e milioane, dar nu știe el despre cine e vorba. Sau de un jucător care să aibă mereu poziție joasă, să fie agresiv. 

Bancu e un jucător longilin, de marginea terenului, un jucător cu viteză care cere mingea-n profunzime. Eu nu-l văd jucând mijlocaș central, dar mă rog. La Craiova poate lucrurile se văd altfel. Și la Steaua cu Pițurcă s-a văzut altfel. Că nu câștigam nimic... Și când am luat noi echipa am câștigat și am spulberat tot. Am jucat prin Europa și am ajuns prin semifinale. Dacă nu era nenorocirea aia de la Middlesbrough jucam și finala”, a declarat Mihai Stoica la „Prietenii lui Ovidiu”.

Pițurcă a început disputa în iunie 2019

Victor Pițurcă și Mihai Stoica nu sunt în cele mai bune relații. Fostul antrenor al Craiovei a vorbit în luna iunie 2019 despre modul în care MM a ajuns să colaboreze cu Gigi Becali: „Niciodată nu am avut o relație cu Mihai Stoica. Venirea lui a fost marea mea greşeală. Din punctul meu de vedere, nu avea nicio calitate. Pur şi simplu, a venit cu doi jucători pe care i-am luat noi, Boştină şi Ghionea. L-am adus pe dracu' în casă. L-a schimbat în rău pe Gigi”.

Vezi AICI emisiunea integrală

Vezi și:

VIDEO Mihai Stoica a șocat un deținut în cele 20 de luni petrecute în spatele gratiilor: „Mi-a zis că am confundat Rahova cu Disneyland!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (56)
robotucigas
robotucigas  •  06 Ianuarie 2020, 15:16

Ma vine *** este MM asta? Ce *** face acolo de își da cu părerea. ***, acuma își lasă și barba sa vadă Becali ca este religios. Și eu îmi las barbă, domnul Becali dați-mi și mie 15000 lunar ca îmi las barbă. Vorbește săracul asta care lovește suporteri. Poate din cauza ăstuia steaua nnu mai are suporteri. Și recunosc ca fcsb=steaua. Asa cu csuc este Craiova frate. Vremurile se schimbă, dar prostia rămâne la fel. Dar sa vorbească un *** ca acest MM ca Piturca face asa. Asa făcea el, și te deranja pe tine? Ați avut noroc ca la Craiova nu se vrea performanță ca erați mâncați anul asta. Bravo vouă ca prosti nu investesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kamouniyak
kamouniyak  •  06 Ianuarie 2020, 05:24
Postat de anti.cioban pe 09 Octombrie 2019, 23:01

Un ziar de sport care se respecta nu ar accepta niciodata ca un individ precum Stoica Mihai sa-si dea cu presupusul despre Piturca. Si spun asta eu care nu-l simpatizez deloc pe Piturca. Pur si simplu asa ceva e inacceptabil, e ca si cum l-ai aduce pe un manelist (si nu pe vreunul care sa aiba Conservatorul, ca sunt si de-astia) sa-si dea cu presupusul despre Debussy sau Prokofiev...

Bai, esti *** daca tu crezi ca Stoica nu are voie sa-l comenteze pe Poturca sau ca altcineva nu poate sa faca ce face Piturca pe salariu de 18.000 de euro pe luna. Si tu si eu si tata lui tata poate sa antreneze la fel de bine ca *** ala. Dar nu am fost fotbalisti sa fim printre prieteni care sa ne angajeze...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vishnu
vishnu  •  05 Ianuarie 2020, 15:28
Postat de elgabri pe 05 Ianuarie 2020, 08:23

Lui Meme i a intrat bai prostilor ;))))

Au dreptate la ziar. De-abia acum i-a iesit. Ce zici tu s-a intamplat cu ceva timp in urma la Jilava.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează