FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Mircea Sandu a scos la iveală discuțiile colosale despre Răzvan Burleanu din birourile SRI: „Maior a zis: «Nu vă băgați aici!»"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 ianuarie 2020 07:00

Mircea Sandu, 67 de ani, fost președinte al FRF, a vorbit în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, care se difuzează în fiecare miercuri de la 20:00, despre implicarea Serviciilor Secrete în fotbalul românesc.

Acesta a povestit o întâlnire secretă dintre Florian Coldea (fostul comandant militar al Serviciului Român de Informații) și George Maior (director al Serviciului Român de Informații, în prezent ambasadorul României în Statele Unite ale Americii).

- Dar tu acum ai mai putea să candidezi împotriva lui Burleanu?
- Nu mai știu care-i vârsta din Statut. Nu știu dacă au umblat la vârstă, în rest au manevrat ba cu două mandate, ba cu trei. La UEFA era 65 de ani. Am depășit vârsta, dar nu mai am răbdarea necesară să revin. Statutul se poate modifica însă.

- Bine. Oricine ar candida cu el, n-ar avea nicio șansă, probabil.
- Nici măcăr eu.

- De ce spui că Burleanu e omul Serviciilor?
- A zis-o Andronic. A zis că oricine ar fi candidat sau ar candida n-ar avea nicio șansă. Inclusiv eu.

- În contextul actual...
- Pentru că în biroul lui Maior s-a făcut totul. A fost o chestie foarte frumoasă scrisă de Andronic. „M-am dus într-o vizită la Maior, beam un pahar de whisky și apare și Coldea. Și-a pus un vin și el și l-am întrebat cine o să fie președinte. Care-i treaba cu Popescu. Coldea a zis de Chivorchian. Și a intervenit Maior, «Nu vă băgați aici, că o să fie Burleanu!»". Deci... E scrisă de Andronic.

„Cei de la FRF au greșit foarte mult, dar asta e. Am avut două mandate la UEFA și puteam să devin vicepreședinte. Era un câștig în două direcții. În direcția mea, că aveam o poziție foarte importantă, dar și una pentru fotbalul românesc. Eram la împărțirea tortului și o felie luam și eu. Așa au considerat. M-au dat în judecată, mi-au făcut plângeri penale la DNA. Ce să le fac, asta-i viața noastră!" 
Mircea Sandu

vezi și:

VIDEO Florin Călinescu scos din sărite de Mirel Rădoi: „Nici nu și-a încălzit bine fundul pe scaunul de selecționer și vine să-mi zică mie de Omrani și de Cardoso!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
elgabri
elgabri  •  02 Ianuarie 2020, 17:24

Mafiotul sa nu mai planga ca e baiat mare !

steaua.libera
steaua.libera  •  02 Ianuarie 2020, 16:46

La ciolan acum se zice tort? Mai bine cu oamenii SRI-ului decât cu comuniști ca Sandu și Dragomir

demolarii
demolarii  •  02 Ianuarie 2020, 16:18

Cine e Andronic? Oracolul din Romania? Nu cred ca sta in Delphi?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează