FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // VIDEO MM Stoica a spus TOT despre plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB! Cum l-a scos din sărite pe Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 20:00

Mihai Stoica (54 de ani), fostul director sportiv al celor de la FCSB, a vorbit despre perioada în care a colaborat cu Nicolae Dică (39 de ani) la vicecampioana României în exercițiu, în a doua ediție a noii emisiuni moderate de Ovidiu Ioanițoaia din redacția GSP. 

Cu Dică nu m-am contrat, doar că la un moment dat i-am spus lui Gigi că eu cred că avem nevoie de un alt antrenor! Asta nu înseamnă că am șters cu buretele ce făcuse Dică. În primul an a pierdut campionatul la Iași, în minutul 90, când noi atacam 11 contra 10... Dar ne-am calificat eliminând de-o manieră categorică o echipă foarte bună, pe Viktoria Plzen. Și a bătut Lazio! Nu se poate spune că a fost un mandat slab. 

După au fost niște probleme, iar eu credeam că e nevoie de o schimbare. Gigi n-a relatat cu veridicitate ce i-am spus eu. Eu nu i-am spus că nu avem antrenor. Nici vorbă! I-am spus că trebuie să aducem pe altcineva. Așa am considerat în momentul ăla. De ce? Nu destănui și n-am făcut niciodată asta. În momentul în care primești din multe direcții informații trebuie să iei măsurile care se impun chiar dacă îți sacrifici un om apropiat”, a declarat Stoica.

CE GREȘEALĂ I-A FOST FATALĂ LUI DICĂ

Mihai Stoica a mărturisit și greșeala care i-a pecetluit definitiv soarta lui Dică la FCSB.

„Dacă la meciul cu CFR din decembrie n-ar fi făcut o schimbare care l-a scos din sărite pe Gigi, Dică nu cred că ar fi plecat. Dică l-a introdus în timpul meciului pe Moruțan și tot în timpul jocului l-a scos. Fără să-i dea niciun fel de explicație. Nimănui! Eu am lucrat cu Dan Petrescu și pare un om care nu ține cont de nimeni, dar nu e adevărat. 

Dan Petrescu se consultă, chiar dacă deciziile le ia el. Sunt antrenori care nu permit colaboratorilor să vorbească sau să se adreseze jucătorilor. Sunt antrenori care n-au niciun fel de problemă din punctul ăsta. Știind acum că după plecarea lui Dică vine Teja și că pierdem campionatul, bine, nu câștigăm campionatul, n-aș mai propune schimbarea lui”, a mai spus MM cu privire la acest subiect.

Iunie 2017 - decembrie 2018este perioada în care MM Stoica și Dică au colaborat la FCSB

Relațiile dintre Dică și Stoica s-au stricat imediat după ce Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul FCSB, a declarat public că MM i-a transmis că echipa are nevoie de un antrenor, fapt ce l-a iritat evident pe „Nick”, care, de altfel, nu a mai rămas pentru foarte mult timp la roș-albaștri după auzirea acestor cuvinte.

Dică: „Mie îmi plac oamenii care sunt aproape de tine şi când scârţâie puţin corabia” 

Nicolae Dică a avut în mai multe rânduri o serie de replici pentru omul care l-a adus la FCSB. „MM Stoica m-a sprijinit atunci când a fost OK. A ieşit să mă laude când am oprit-o pe Sporting la Lisabona, când am bătut Lazio, când am intrat în grupe și când câştigam cu Dinamo, cu Viitorul. M-a sprijinit și spunea că am calităţi.  Dar mie îmi plac oamenii care sunt aproape de tine şi când scârţâie puţin corabia. Eram bun și după trei luni nu mai sunt?”, declara Dică în urmă cu câteva luni. 

Vezi AICI emisiunea integrală

VEZI ȘI:

VIDEO Mihai Stoica a șocat un deținut în cele 20 de luni petrecute în spatele gratiilor: „Mi-a zis că am confundat Rahova cu Disneyland!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
pierrecardin
pierrecardin  •  10 Octombrie 2019, 03:21

am jucat poker si am pierdut. daca stiam ca pierd nu mai jucam. logica lu meme :)))

fairplayromania
fairplayromania  •  09 Octombrie 2019, 23:22
Postat de hermannstadtul pe 09 Octombrie 2019, 22:32

daca numa la astea comentezi, de-astea citesti. baga trafic

Pai daca doar astea sunt....fraieri scrie pe noi.....

markksson
markksson  •  09 Octombrie 2019, 23:22

Daca scoti fragmentele de "ăăăăăăăă", interviul ar fi durat mult mai putin ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează