FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Viitorul transferă un fost jucător de la FCSB! Hagi vrea să-l reinventeze pe fotbalist: "Am vrut de mult să lucrez cu domnul Hagi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 16:01

Viitorul lui Gică Hagi s-a despărțit în această iarnă de portarul Victor Rîmniceanu și pentru a acoperi postul s-a înțeles cu un fost portar de la FCSB, Valentin Cojocaru.

UPDATE 19:50

Site-ul oficial al clubului Viitorul confirmă informația GSP.ro, adăugând că portarul a semnat un contract pe un an și jumătate, cu posibilitatea de prelungire pentru încă 2 ani.

Cojocaru a oferit și primul interviu de la revenirea în țară: "E o alegere foarte simplă. Îmi place filosofia celor de la Viitorul, am vrut de mult să lucrez cu domnul Hagi. Sper să fie un an bun. Am revenit în țară, sper să fie un pas înainte. Am învățat multe lucruri din experiențele din străinătate. A contat și faptul că aici se dă credit tinerilor. Sper să mă pregătesc bine și dacă voi avea oportunitatea să ajut echipa cât mai mult. Urmează meciuri grele pe care trebuie să le câștigăm. Dacă voi avea un randament bun și selecționerul mă va plăcea, atunci e un lucru foarte bun".

ȘTIREA INIȚIALĂ

Valentin Cojocaru (22 de ani) a semnat cu Viitorul, unde speră să aibă mai mult noroc decât a avut după plecarea de la FCSB, în 2016. De atunci goalkeeperul a fost legitimat la Crotone, Frosinone și Apollon Limassol, însă n-a prins niciun minut pentru niciuna dintre aceste formații.

Cojocaru vine la Viitorul prin intermediul impresarului Pietro Chiodi, un apropiat al lui Gică Hagi.

Portarul a fost crescut de FCSB și a apărat în câteva zeci de partide pentru roș-albaștri inclusiv în cupele europene, însă cariera sa a luat-o la vale în momentul în care a plecat din România.

7 trofee a câștigat Cojocaru cu FCSB: 3 titluri, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii și o Supercupă a României

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1481130088847024
Constantin Vaetus  •  24 Ianuarie 2018, 21:15

Un portar talentat!

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  24 Ianuarie 2018, 20:14

cand a aparut monroy la dinamo,gazeta l-a numit pensionar ptr. ca nu mai jucase de vreo 7 luni.cand a fost vorba despre vlad de la cluj,la fel a fost etichetat drept spectator la cfr. acum cojocaru ce este daca nu a mai jucat din 2016?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Ianuarie 2018, 19:35

...nu i bun de nimik ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează