FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - LAZIO

EXCLUSIV Visul european al unei nopți de iarnă » Steliștii promit un rezultat uriaș cu Lazio: "Vrem să intrăm în istorie"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 13:51

Constantin Budescu abia așteaptă "dubla" cu Lazio din "16-imile" Europa League și e încrezător că FCSB poate produce surpriza și să-i elimine pe italieni din competiție.

"Cum nu există șanse cu Lazio?! Am picat cu o echipă foarte bună și sperăm să trecem mai departe, să intrăm în istorie! O să fie o "dublă" de foc pentru noi, una foarte grea. Trebuie să nu luăm gol în meciul de acasă, să sperăm că ne putem califica și să ne facem fanii fericiți.

Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivele colective, apoi mă gândesc la cele personale. Suntem dornici de performanțe și asta e cel mai important!", a spus fotbalistul pentru Gazetă.

Lazio e viitoarea adversară a FCSB-ului din șaisprezecimile Europa League, cele două urmând să se înfrunte în dublă manşă, pe 15 şi 22 februarie. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  17 Ianuarie 2018, 16:13

U Craiova a avut o echipa frumoasa, a ajuns in semifinalele Cupei Uefa si... cam atat !!! Steaua a facut performanta in Europa castigand Cupa Campionilor Europeni pe pamant spaniol, cucerind Supercupa Europei prin victoria cu 1-0 in fata lui Dinamo Kiev ( o forta la acea vreme, avand in echipa nume legendare-Blohin, Belanov, Zavarov, Cianov, Demianenko etc.) castigatoare a Cupei Cupelor prin victoria obtinuta cu scorul de 3-0 in dauna lui Atletico Madrid. In anul 1988 avea sa ajunga in semifinala Cupei CE fiind eliminata cu sansa de Benfica Lisabona (toata lumea stie cat ghinion a avut Steaua la Bucuresti, ratand foarte multe ocazii, meciul disputandu-se pe un teren greu , imbibat cu apa), pentru ca in 1989 sa joace a doua finala de Cupa Campionilor Europeni cu AC Milan , finala pierduta in fata unei echipe mai bune decat Steaua. Scorul a fost 4-0 pt. Milan, dar sa nu uitam ca un an mai tarziu acelasi AC Milan avea sa spulbere pe FC Barcelona cu acelasi scor 4-0 si tot intr-o finala de Cupa Campionilor Europeni. Spre deosebire de U Craiova si de alte echipe din fotbalul romanesc , STEAUA a fost in acea perioada 1986-1989 in prim planul fotbalului european castigand 2 trofee continentale...asa ca lasati-o cu ciobanul Becali, care asa cum o fi el a facut performanta cea mai mare in Europa dintre toate echipele romanesti participante in Europa, jucand acea semifinala de cosmar cu Boro , atunci cand , doar cateva secunde i au despartit de jucarea finalei UEFA *** railor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  14 Ianuarie 2018, 20:07

O sa faca act de prezenta poate se va mai duce *** cu teodora sai mai cumpere niste *** pentru club sa se mai transforme putin si apoi sa o cheme pe *** sal mai fardeze lumea putin ca ultima oara a fugit ca o fata adevarta:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

259929741160038
Dorin Corso Marinescu  •  14 Ianuarie 2018, 18:28

In care istorie ? Nici nu erai născut când Craiova elimina Fiorentina ( chiar de 2ori).Aaaa scuze istorie pentru fcsb că până acum santeti 0 barat cu echipele din Italia,vai de ciobanul vostru ***,***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează