FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

EXCLUSIV Vlad Munteanu continuă în Liga 1 » Va juca pentru Concordia Chiajna

Vlad Munteanu va juca la Concordia Chiajna
Vlad Munteanu va juca la Concordia Chiajna

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 29 august 2011 15:05

Concordia Chiajna şi-a întărit echipa pe ultimii metri înaintea partidei din această seară cu Petrolul. Vlad Munteanu va juca restul sezonului pentru echipa antrenată de Laurenţiu Diniţă

Vlad Munteanu (30 de ani) a mai avut oferte din Grecia, Israel sau Ucraina, dar a ales să rămînă în Liga 1 şi să evolueze pentru Concordia Chiajna.

Ultima echipă la care a jucat mijlocaşul este Dinamo, de unde a plecat în luna iunie. În Liga 1, Vlad Munteanu a mai jucat pentru FCM Bacău şi FC Naţional.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
iulian96alexx
iulian96alexx  •  29 August 2011, 20:57

LIGA 1, LIGA BBVA, PREMIER LEAGUE, IL CALCIO, LIGUE 1 LIVE Doar aici IN HD! Super CALITATE www.tivisport.info www.tivisport.info www.tivisport.info www.tivisport.info

Vezi toate comentariile (1)
Comentează