FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 1-1

Exilatul Gazului și omul nebăgat în seamă la națională, cei mai buni din meciul de aseară » Cel mai slab de pe teren a fost un stelist

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 09:07

Gaz Metan și Steaua au remizat în penultima etapă din sezonul regulat, scor 1-1, rezultat care a fost în favoarea lui Dinamo, echipă ce va trebui să învingă Pandurii în ultima etapă pentru a merge în play-off.

Roș-albaștrii au condus din minutul 30 prin reușita lui Alibec, însă la începutul reprizei secunde Sikorski a egalat. Apoi cele două formații s-au întrecut în ratări.

Cei mai buni jucători de pe teren au fost portarul Florin Niță și Eric, care a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor. La polul opus s-a aflat Muniru, care a greșit foarte multe pase și baloane simple.

caseta

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Februarie 2017, 11:54
Postat de Ionel Mihai pe 27 Februarie 2017, 10:22

GSp de toata jena,va-ti uitat la alt meci, note de la 5 in jos ,poate un 6 pe colo ,sunteti penibili cu notele voastre .

probabil au ceva rude care au nevoie de bani ca sa castiga la concursul ala cu echipa fantastica...altfel nu se explica. pai daca astia au luat 7 si 8 aia care joaca in CHL ar trebui sa ia note intre 30 si 100. Doar sa faci o analiza comparativa intre ce a jucat Craiova pe NA in conditiile in care a luat bataie...ca posesie, ca ocazii, 3 bare, gol anulat, procentaj de pase reusite...si ce bambilici s-a jucat la Medias..si aia de la Craiova au luat numai note de 5.

ortega
ortega  •  27 Februarie 2017, 10:26

Gheorghe , dă-l afară pe cocalar . Ia-l pe Alexa , că tot la Palmier pompează ...

957197474356658
Ionel Mihai  •  27 Februarie 2017, 10:22

GSp de toata jena,va-ti uitat la alt meci, note de la 5 in jos ,poate un 6 pe colo ,sunteti penibili cu notele voastre .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează