FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Nea Gigi, ai sesizat coincidența asta? 3 întrebări INCOMODE înainte de superduelurile duse de Viitorul, Dinamo și FCSB. La ce trebuie să fim atenți

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2017 13:02

Campioana e numai una. Viitorul, FCSB și Dinamo se înfruntă cu CFR Cluj, CSU Craiova, respectiv Astra Giurgiu, într-o sâmbătă incendiară pentru fotbalul românesc.

Declarații zboară dintr-o parte în alta, se vorbește despre plecări, decizii importante și blaturi. În zarva generală, sunt câteva întrebări interesante:

  1. Va fi Hagi nevoit să deconteze?
    Cu 14 oameni la antrenament, cu jucători fundamentali lăsați pe bară, CFR Cluj se prezintă drept o victimă sigură în duelul cu Viitorul. Victoria lui Hagi înseamnă primul titlu din cariera de antrenor a celui mai mare jucător român, dar și o trambulină financiară pentru constănțeni. Cu ce "cost"? Ar fi interesant de urmărit meciurile pe care cele două echipe le vor disputa DUPĂ întâlnirea de sâmbătă seară. Un proverb american spune: dacă cineva îți dă ceva gratis, du-te la poliție. Nimic nu e simplă bunăvoință în fotbal.

  2. De ce tace Șumudică?
    Expansiv și agresiv, antrenorul Astrei ne-a obișnuit cu spectacolul de la TV. În ultima perioadă, însă, Șumi este incredibil de implicat, dar lipsește cu desăvârșire, vorba lui Caragiale. :) Antrenorul Astrei nu a ieșit să-l apere pe Ioniță II, după ce acesta a fost atacat pentru că și-a arătat disprețul față de FCSB, nu a mai antagonizat fanii FCSB-ului, nu s-a mai deranjat să se implice în dispute. O fi liniștea strategică dinaintea plecării lui Reghe?

  3. Nea Gigi, ai sesizat coincidența asta?
    Din 2006 și până în prezent, Gigi Becali a sărbătorit un singur titlu aflându-se în libertate, pe cel din 2015, atunci când Gâlcă a fost nevoit să suporte o singură lună cu patronul și a adus al treilea titlu consecutiv al lui FCSB. Altfel, FCSB a mărșăluit în campionat, cu Reghe pe bancă, a bătut Chelsea și a întors-o pe Ajax, într-o perioadă în care patronul nu avea mijloacele necesare să se exprime, fiind ocupat să-și execute pedeapsa. Odată ieșit, lucrurile au început să scârțâie. Înainte să caute antrenor, poate Becali ar trebui să caute răspunsurile în propria ogradă.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (14)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 Mai 2017, 20:10
Postat de john_milne pe 12 Mai 2017, 18:01

Respect!

clona si tu si ala,penibili sunteti

john_milne
john_milne  •  12 Mai 2017, 18:01
Postat de iosif_.vs pe 12 Mai 2017, 14:00

Fcsb nu e adevarata Steaua Bucuresti, dar tot ma oftic ca nu luam titlul. Sper ca la anul Pleasca & Co sa nu mai dea gres si sa aduca titlul mult visat! Si mai sper sa nu mai aud vreodata comentatorii de fotbal zicand: HAAANN..GOOOAALLL!!! Doamne fereste, cate ne-a facut anul asta..

Respect!

1860243147633193
Constantin Dobre  •  12 Mai 2017, 17:51

Indiferent ce jucatori va cumpara si citi bani va da pe ei,steaua - fcsb nu va mai cistiga nici-un titlu cu un asemenea " antrenor " becali. Este normal si logic, altfel am fi toti antrenori.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează