FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Există un clasament unde Dinamo e prima din Liga 1

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2018 15:32

Dinamo are un sezon foarte slab și se chinuie să se califice în play-off-ul Ligii 1, fiind pe locul 7, cu 35 de puncte în 23 de etape.

Deși nu are un joc strălucit, Dinamo este prima într-un clasament al golurilor marcate cu capul. Jucătorii echipei lui Vasile Miriuță au 9 goluri marcat cu capul, cele mai multe din Liga 1.

Pentru dinamoviști au marcat cu capul Rivaldinho, Paul Anton, de două ori, iar Adam Nemec și Giorgios Katsikas au câte trei goluri cu capul.

64 de goluricu capul s-au marcat până acum în Liga 1

Pe locul doi în acest clasament se află CFR Cluj, cu opt goluri, iar pe locul trei FCSB și CSU Craiova, cu câte șase goluri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
foreverstiinta
foreverstiinta  •  06 Februarie 2018, 16:57

pe primul loc la greseli Pro dINAMO .....exemplu duminica 4 gresli grave pro dinamo...Arbitrul *** ...*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

141661736257121
Stefan Chiorpec  •  06 Februarie 2018, 15:59

Vezi ce inseamna sa nu- ti folosesti capul!? Ai scris doar sa te afli in treaba, nici macar o ironie ca lumea nu ti- a iesit!!

indolentu
indolentu  •  06 Februarie 2018, 15:56

giac si vreju de fasole :)))))) parca nu iera de ajuns articolu asta fara sens auzi la goluri date cu capu mai trebuia si comentariu dezbracatului faceti ba un articol si cine ie campioana la goluri din 11m la goluri din faze ficse la goluri din actiune la goluri marcate de fundasi samd

Vezi toate comentariile (4)
Comentează