FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Exod vişiniu » Rapid s-a despărţit de 10 jucători pînă acum. Alţi 10 sînt pe picior de plecare

Ştefan Grigorie se află printre jucătorii care şi-au depus memorii.
Ştefan Grigorie se află printre jucătorii care şi-au depus memorii.

Articol de - Publicat sambata, 05 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 04 ianuarie 2013 22:46

Pînă acum Rapid s-a despărţit de 10 jucători şi alţi 10 aşteaptă răspunsul comisiilor.

Giuleştenii şi-au stabilit programul pregătirii de iarnă, însă nu se ştie ce fotbalişti vor participa la ea. În primele zile ale lui 2013, conducerea a ajuns la un acord cu Ovidiu Burcă şi cu Renan Silva, cei doi acceptînd să-şi rezilieze angajamentele pe care le aveau cu clubul din Grant. Aceştia se adaugă celorlalţi 8 jucători care s-au despărţit de Rapid la finalul anului trecut: Figueiredo, Ilijoski, Bilaşco, Glauber, Milisavljevici, Pavlovici, Surdu şi Goga.

Reunirea e programată pe 10 ianuarie, dar pînă atunci e posibil să mai plece şi alţi oameni importanţi din Giuleşti. Duarte, Herea, Roman, Grigore şi Grigorie şi-au depus memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract, iar cazurile lor vor fi judecate pe 9 ianuarie. În plus, Teixeira şi Pecanha, fiind străini, s-au adresat direct la TAS şi aşteaptă să primească acceptul unui transfer la o altă formaţie.

Oros, Alex Ioniţă şi Ionuţ Voicu s-au adresat şi ei comisiilor LPF, însă numai pentru a-şi primi restanţele salariale, fără a cere încetarea raporturilor contractuale.

Fane, "Pinochio" din Giuleşti
Deşi a declarat la DolceSport că n-are de gînd să plece de la Rapid, pe site-ul LPF, Ştefan Grigorie (30 de ani) apare că şi-a depus memoriu. Dacă unii colegii ai săi au cerut doar restanţele financiare, el a solicitat să devină liber şi, mai mult de atît, sancţiuni pentru clubul din Grant! "Îmi doresc să rămîn la Rapid indiferent de situaţie! În vară eram liber, dar am semnat pe încă doi ani", spusese Grigorie la DolceSport.

80 de minute în 3 meciuri de Liga 1 a strîns Renan, fără să marcheze. În Cupă mai are 107 minute în 2 partide şi 3 goluri înscrise, toate cu Olimpia Satu Mare (L3)

"Aşa e fotbalul. Azi sîntem aici, mîine nu mai sîntem. Poate că nu vom mai fi colegi, dar prieteniile vor rămîne" (Filipe Teixeira, mijlocaş Rapid)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (24)
andystar
andystar  •  06 Ianuarie 2013, 18:45

LIga a 3a ,croncanitoarelorrrrrrrr asta va dorim !!!!!!!!!!!!!!!!

supereduardo10
supereduardo10  •  06 Ianuarie 2013, 01:43

vrajeli de presa nu mai pleaca de cat maxim 3 jucatori echipa va fi in mare cam aceiasi..insolventa este o gogorita a lui copos sa scape de jucatorii care nu au dat randament pe bani multi

gazistu
gazistu  •  05 Ianuarie 2013, 15:25

astai rapidul :

Vezi toate comentariile (24)
Comentează