FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Experiență și vigoare » Becali negociază pentru doi jucători suprinzători

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2017 00:00

FCSB se pregătește pentru două achiziții surprinzătoare. Printre cele mai surprinzătoare din istoria clubului! Mai ales vârstele jucătorilor atrag atenția.

Pe lista de cumpărături a lui Becali se află doi mijlocași, unul aproape de retragere și altul care abia s-a apucat de fotbal profesionist.

Cel mai scump veteran

Filipe Teixeira, 37 de ani în octombrie, devine liber de contract la 30 iunie și poate semna cu roș-albaștrii fără ca vicecampioana să plătească vreo sumă de transfer. Gigi e un fan al portughezului și face abstracție de vârsta înaintată a lui Filipe, care ar deveni cel mai bătrân jucător achiziționat vreodată de steliști! Teixeira a jucat 28 de meciuri și a marcat 4 goluri în acest sezon pentru Astra.

Șumudică îl vede pe portughez la rivala din ultimii doi ani a giurgiuvenilor: "După Junior Morais, cred că și Teixeira, și Budescu vor semna cu FCSB. La ce oferte au primit de acolo, n-au cum să ia banii ăia nici dacă-și unesc bugetele două cluburi din Liga 1!".
Teixeira ar încasa 20.000 de euro lunar la FCSB, iar Budescu, 25.000. Atacantul mai are și o ofertă din Arabia Saudită, de aceea mai așteaptă până să ia o decizie. El costă 500.000 de euro, conform unei clauze din contractul cu giurgiuvenii. "Budi" va păstra jumătate din sumă, restul îi va rămâne clubului.

N-a marcat în L1

Lângă bătrânul Teixeira, care și-ar încheia primul sezon de contract cu Steaua la aproape 38 de ani, pe listă se află și un copil: Olimpiu Vasile Moruțan. Mijlocașul de la FC Botoșani a devenit o "perlă" pentru care se licitează intens. Nu e foarte clar cum a căpătat Moruțan valoarea de piață uriașă, pentru că încă nu a marcat niciun gol în Liga 1!

Mijlocaș central, Olimpiu are 18 ani și a bifat 16 prezențe la FC Botoșani, dintre care numai 6 ca titular. În luna mai a evoluat în două partide, în care a adunat 22 de minute, două minute la 2-0 cu ASA și 20 de minute în înfrângerea 0-1 cu Voluntari.

Șefii de la Botoșani alimentează cota nesusținută de cifre. Patronul Iftime a anunțat că Steaua a propus o sumă mai mare decât aceea care s-a plătit pentru Dennis Man, pe care s-au dat 350.000 de euro.
Președintele Șfaițer ridică ștacheta. "Atalanta ne-a propus 700.000 de euro pentru Moruțan", a anunțat Șfaițer la DolceSport. Becali a admis că e interesat de Moruțan și încearcă să-i determine pe moldoveni să nu-l dea în Italia.

Îi trebuie un jucător U21

FCSB e interesată de Moruțan fiindcă îi va fi mai greu să respecte regula care obligă echipele să utilizeze câte un fotbalist U21 pe teren pe toată durata partidelor din Liga 1. Florin Tănase și Ovidiu Popescu au fost oameni importanți în acest sezon, însă ei nu mai sunt eligibili pentru locul jucătorului U21. În lot există Man, un atacant care a jucat foarte puțin de când a fost adus de la UTA. Dacă va veni și Budescu, va fi și mai greu pentru Man să-și facă loc. Achiziționarea lui Moruțan i-ar aduce lui Dică o opțiune în plus pentru poziția fotbalistului "de tineret".

"Există interes pentru Moruțan și de la PSV Eindhoven. Dar nu știu cum s-ar descurca în străinătate un jucător ca el, un copil cu prima dragoste încă neconsumată"
Valeriu Iftime, la DigiSport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
iosif_.vs
iosif_.vs  •  23 Mai 2017, 09:44

Hai nu mai scrieti.. Becali tot negociaza de ani de zile, nu ia pe nimeni si in toamna anunta: "asta e lotul, cu astia jucam, suntem cei mai buni". Apoi anunta "de Paste suntem campioni", urmand ca la final de campionat, dupa ce au pierdut iar, sa incerce tergiversari si schimbari de regulamente.. Penibil ciclul Fcsb!

939271716140965
Manu Ion  •  23 Mai 2017, 09:29

Articol de doi lei !!! de 5 zile dati aceasta stire sub alt titlu |!!! RUSINE.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează