FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Explicația pentru problema pe care Dică o are cu un jucător: "Asta e în mintea lui. Zice «bă, poate nu sunt suficient de bun»"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 15:40

Nana Falemi, fost mijlocaș la Steaua, a vorbit despre situația de la FCSB și despre problemele pe care antrenorul Nicolae Dică le are cu unii jucători.

"Dică trebuie să fie preocupat, pentru că are jucători veniţi din mai multe părţi și trebuie să-i includă pe toţi. Trebuie să-l facă pe Gnohere să joace 100% când intră. Şi pe Alibec, şi pe Budescu. Pentru că Gnohere și Alibec erau cei mai puternici jucători din campionat. Iar Gnohere are acum probleme de încredere.

Nu joacă de jumătate de an şi se gândeşte: «bă, nu sunt suficient de bun». Deci asta e în mintea lui. Dar nu asta e problema. Ideea e că sunt doar două posturi sau un post în teren. Dică trebuie să ştie cum să-i ia pe toţi. Să-i ia la masă, să vorbească cu ei", a spus Falemi la TV Telekom Sport.

Astăzi se joacă  FC Voluntari - FCSB, în direct de la ora 20:45 pe TV Digi Sport, LookTV și TV Telekom TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Echipe probabile:

FC Voluntari: Balauru - Filipov, I. Balaur, M.Popescu, Acsinte - C. Lazăr, Novac - Căpățână, Cernat, P. Ivanovici - Tudorie

FCSB: Fl. Niță - R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici -  Nedelcu, J. Morais - Man, Budescu, Fl. Tănase - Alibec

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează