FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Explicațiile succesului lui Reghecampf: "Acesta a fost un mare atu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 18:15

Dorinel Munteanu a vorbit despre tehnicile de antrenament ale lui Laurențiu Reghecampf și despre metodele de pregătire ale neamțului Thomas Neubert.

"Nu cred că este o diferenţă aşa mare între pregătirea pe care o face Neubert faţă de restul echipelor din prima ligă. Probabil că şi jucătorii au avut afecţiune pentru el, dar aşa schimbări magice nu se fac niciunde!

Cred că şi factorul psihologic a fost un mare atu al lui Reghecampf! Era normal ca el să ştie tot ce se întîmplă la echipă, chiar dacă nu mai era acolo. Chiar şi eu după ce-am plecat de la Galaţi ştiam tot ce se întîmpla", a spus Munteanu la Dolcesport.

"Cred că şi Neubert preferă să meargă într-un campionat precum cel din Germania decît să stea la Steaua, să fim serioşi. Oricum el e mult peste preparatorii din Liga a II-a din Germania! Eu sînt convins că el are contacte foarte bune şi l-ar avantaja să meargă în Budesliga, să fie la o echipă de acolo"  Dorinel Munteanu

Laurențiu Reghecampf a reușit patru victorii în tot atîtea meciuri de cînd a revenit pe banca Stelei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
zizu
zizu  •  08 Ianuarie 2016, 22:12
Postat de gizeh pe 08 Ianuarie 2016, 21:18

FCDB...umilință-n ADN

iar umilitii sunteti voi...

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  08 Ianuarie 2016, 21:48

Marele atu al lui Reghe este Medusa. Restul sunt povesti.

gizeh
gizeh  •  08 Ianuarie 2016, 21:18

FCDB...umilință-n ADN

Vezi toate comentariile (15)
Comentează