FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Extaziați după transferul lui Torje, dinamoviștii lansează un mesaj amenințător către rivale: "Temeți-vă de noi dacă intrăm în play-off, Dinamo arată foarte-foarte bine"

FOTO: Ionuț Iordache / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Iordache / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 15:24

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre transferul lui Torje la Dinamo, oferind și ultimele detalii despre stadiul tratativelor cu Antun Palici. 

Oficialul "câinilor" a lansat un mesaj amenințător pentru rivale: "Temeți-vă de noi dacă intrăm în play-off!"

"Suntem fericiți cu toții, Gabi a făcut mari sacrificii să revină la Dinamo. Am mare încredere în el că ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele. Eu și întreaga echipă îi dorim mult succes, sunt foarte fericit că îl avem alături. 

E un dinamovist pursânge, cu siguranță va fi un lider în vestiar. Știu dorința lui de a răzbate, de a avea rezultate și de a fi mereu în față. Avem nevoie de Gabi Torje atât pe teren, cât și în afara lui.

Sunt convins că va face meciuri foarte bune și am convingerea că vom intra în play-off. Vă spun sincer, adversarii să se teamă de noi dacă intrăm în play-off.  În acest moment, vă spun că Dinamo arată foarte-foarte bune", a declarat Dănciulescu. 

Oficialul dinamovist a vorbit și despre celălalt supertransfer pregătit de Dinamo, revenirea fostului căpitan Antun Palici. 

"Ceva discuții sunt cu Palici, nu știm sigur. Alți oameni din club s-au ocupat de acest transfer. El ar fi trebuit să rămână aici încă din sezonul trecut, dar niciodată nu e prea târziu. Noi îl așteptăm pe Palici cu brațele deschise. Dacă va veni și el, vom avea un lot foarte valoros și competitiv", a adăugat Dănciulescu. 

Vezi și: GALERIE FOTO Gabi Torje a fost prezentat oficial la Dinamo: "Banii nu au contat nici măcar o secundă" » Când va putea fi folosit + ce spune de lupta pentru titularizare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
idi53
idi53  •  03 Februarie 2018, 09:51

HAI DINAMO! DDB!

salatini
salatini  •  03 Februarie 2018, 08:15

Îl așteptăm pe Borcea, la fel ca toată suflarea dinamovistă, acasă!! Sa simta *** ca nu e singur si sa-i tremure iconitele de frica lui DI-NA-MO!! Sa bubuie stadionul! Sa fie gălăgiiiieeeeee..!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

salatini
salatini  •  03 Februarie 2018, 08:15
Postat de Pop Vasile pe 03 Februarie 2018, 08:11

Te pomenesti ca piticul va juca singur si va cistiga tot ... Ma tem ca-i doar o PETARDA . Scoate fum , face zgomot si ..., la urma , un mare FIS . Daca era asa de bun atunci DE CE l-au dat toti la care a jucat ? Nicaieri nu a facut ,, multi purici ,, .

Cine IUBEȘTE fotbalul URĂȘTE steaua!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează