FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FABULOS! Motivul incredibil pentru care au început să dispară mașinile din parcările lui Dinamo! Miriuță a rămas mască la Rin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 21:45

Ce s-a întâmplat cu mașina dată de club lui Miriuță? Roș-albii au încheiat barterul cu dealerul auto, au "uitat" să returneze vehiculele, așa că reprezentanții companiei își recuperează mașinile cum pot.

La Dinamo s-au nimerit toate în această perioadă. Performanțele negative pe plan sportiv au dinamitat situația la clubul din Ștefan cel Mare, iar, bonus, roș-albii sunt în fața unei probleme umilitoare pentru imaginea grupării.

Dealerul Honda Nord, cu care Dinamo a avut un parteneriat de imagine între octombrie 2015 și vara 2017, a trecut la represalii după ce a expirat contractul de barter pe care-l avea cu clubul "câinilor".

Cum roș-albii n-au trimis înapoi la reprezentanță mașinile de la dealer, oamenii firmei au început să le culeagă de prin parcările hotelurilor, pe unde știu că le pot găsi!

Astfel, s-a ajuns la situația ca automobilul Honda CR-V, mașina de serviciu a lui Vasile Miriuță, să dispară marți dimineață din parcarea de la RIN Otopeni chiar înainte ca tehnicianul să plece spre ședința de pregătire. Iar acțiunea de colectare a mașinilor va continua!

35 de miide euro este prețul estimativ al unui model Honda CR-V

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (36)
ionut_adventist
ionut_adventist  •  23 Noiembrie 2017, 14:48
Postat de caminero pe 23 Noiembrie 2017, 11:21

CSA Steaua cu palmaresu, iar tu cu palma ... :D :D

Voi toti cu palmele de 11 ani :)))

caminero
caminero  •  23 Noiembrie 2017, 11:21
Postat de Abigail Laslas pe 23 Noiembrie 2017, 09:51

"palmaresu va fi redobandit echipei CSA steaua " ... întâi învață să scrie pe romana :))

CSA Steaua cu palmaresu, iar tu cu palma ... :D :D

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Noiembrie 2017, 11:07

Ia-ti abonament.Pe 31 ,sau care o fi linia cea mai utilizata in Bucuresti. Ce-i sigur e sigur. Nu te poti compara cu Reghecampf ce se plimba cu RollsRoyce-ul. Ai fugit in Ungaria si te-ai invata rau. Sa-ti dea altii masina.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează