FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ

Fabulosul N'Doye revine! Cea mai originală caracterizare a lui Adrian Mutu: "Restul sînt accesorii" :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 08:54

Ousmane N'Doye i-a făcut cea mai tare caracterizare lui Adrian Mutu. Cei doi vor fi colegi în acest retur de campionat la ASA Tîrgu Mureș. 

"L-am văzut jucînd în Italia pe Adrian, la Fiorentina. Eu acolo l-am văzut prima dată. Apoi a venit la Petrolul. Îmi place de el. Cum îmi place să zic: găina bătrînă face supa bună.

Dacă va avea probleme din cauza kilogramelor? E o vorbă în fotbal: aici nu contează burta sau piciorul, totul e la cap. Restul sînt accesorii.

Fotbalul e inteligență, restul sînt accesorii, ca un telefon mobil", a spus N'Doye la Dolce.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  24 Ianuarie 2016, 11:28

daia e un sport de masa ca e un sport de inteligenta! toti incultii joaca fotbal. nu are nimic cu inteligenta! iei mingea si fugi cu ea sa dai gol! si fara pic de scoala poti face asta!

travka
travka  •  24 Ianuarie 2016, 10:45

clar Mutu e inteligent ca o lampa, are dreptate Ndoye asta dar putea sa dea exemple gen Iniesta sau Xavi, nu Mutu, Mutu e mai prost ca noaptea, un golan care a avut noroc de bani in viata si si-a dat singur ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  24 Ianuarie 2016, 10:12
Postat de Andronic Popovici pe 24 Ianuarie 2016, 09:59

N' D ai uitat de morcov

Morcovii tineri sunt impresariați invariabil de un anume moop ... Prietenii știu de ce ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează