FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Familia Lucescu are mare încredere în Hagi: "Poate lua titlul cu Viitorul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 decembrie 2016 18:17

Viitorul lui Gheorghe Hagi a terminat anul calendaristic pe primul loc în Liga 1 și multe persoane din fotbalul românesc spun că trupa ”Regelui” poate câștiga chiar și campionatul.

Mircea Lucescu are mare încredere în Hagi și o vede pe Viitorul o reală pretendentă în ceea ce privește lupta la titlu.

"Da, poate lua titlul, cum să nu? Mie îmi place foarte mult cum joacă, iar jucătorii au crescut. Viitorul e o pasiune extraordinară a lui Hagi şi o ambiţie deosebită de a crea o echipă care să fie competitivă", a declarat Mircea Lucescu la TV Digi Sport.

Și Răzvan Lucescu, fiul lui "Il Luce" e de aceeași părere:

"Este o surpriză şi nu este o surpriză. Da, pentru că totuşi te aşteptai ca Steaua sau Astra să fie pe primul loc, iar Viitorul a venit din spate, cu jucători tineri, talentaţi. E o surpriză, din punctul ăsta de vedere.

Dar, pe de altă parte, aşa cum s-a lucrat acolo, nu e o surpriză. Ăsta e obiectivul lui Hagi până la urmă, să câştige campionatul şi să intre în grupele Ligii Campionilor".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează