FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB pune presiune pe șefii lui Dinamo, dar Cortacero nu cedează! Ce oferă spaniolul pentru banii fanilor

Dinamo trebuie să achite urgent o parte dintre datorii
Dinamo trebuie să achite urgent o parte dintre datorii

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 13:31 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 14:02

În lipsă de bani și de soluții, șefii lui Dinamo au apelat la fani pentru a plăti datoriile care trebuie stinse urgent. În schimbul banilor, fanii au pus două condiții, însă răspunsul din partea conducerii întârzie să vină.

Pentru a credita clubul cu suma necesară astfel încât depunctarea să fie evitată, fanii-acționari din DDB cer în special acțiuni. Vor până la 30% dintre acțiunile clubului, însă Cortacero nu este atât de darnic. Numărul 1 de la Dinamo ar fi dispus să le acorde fanilor doar 15% dintre acțiuni în schimbul sumei de bani. Totodată, fanii-acționari doresc eliminarea lui Dorin Șerdean, președintele executiv, din club, însă rămâne de văzut dacă Cortacero va accepta acest compromis. 

DDB a anunțat că așteaptă un răspuns până astăzi, la ora 10:00, însă acesta nu a venit. Totuși, este de așteptat ca cele două părți să poarte negocieri crâncene pentru a ajunge la un numitor comun. Între timp, Cortacero a promis că va veni cu o sumă de bani importantă astăzi, însă acest lucru nu s-a întâmplat până în acest moment. 

Cele două variante prin care PCH vrea să ajute Dinamo:

  1. „Acordarea imediata de catre Asociatia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” a unui imprumut in valoare de 150,000 euro echivalent in RON catre DINAMO 1948 S.A. concomitent cu cumpararea a 25% din actiunile DINAMO 1948 S.A. de la firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL pentru suma de 1 RON. Pentru garantarea restituirii imprumutului solicitam instituirea unei ipoteci asupra tuturor actiunilor detinute de LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL la DINAMO 1948 S.A. in favoarea Asociatiei „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO”, ipoteca ce urmeaza a fi inscrisa in Registrul Actionarilor alaturi de interdictia de instrainare si grevare”
  2. „Acordarea imediata de catre Asociatia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” a unui imprumut in valoare de 200,000 euro echivalent in RON (150,000 euro imediat si diferenta pana la data de 15.12.2020) catre DINAMO 1948 S.A. concomitent cu cumpararea a 30% din actiunile DINAMO 1948 S.A. de la firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL pentru suma de 1 RON. Pentru garantarea restituirii imprumutului solicitam instituirea unei ipoteci asupra tuturor actiunilor detinute de LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL la DINAMO 1948 S.A. in favoarea Asociatiei „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO”, ipoteca ce urmeaza a fi inscrisa in Registrul Actionarilor alaturi de interdictia de instrainare si grevare”

VIDEO. Cosmin Contra, optimist după 3-0 cu Voluntari: „Sper ca în ceasul al 12-lea să se rezolve toate problemele”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Premieră la Dinamo! „Câinii roșii” au prima asigurată dacă bat Viitorul în Cupă » Cine vine cu banii

Moment HORROR la TV! Reprezentant PCH, declarații șocante: „Ne gândim la mama lui Cortacero” » Cum a intervenit moderatorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
117160982529853
Mihai Nistor  •  26 Noiembrie 2020, 18:29

In orice contract comercial exista clauze. Daca nu se respecta devine nul. Ce contract a facut Negoita cu spaniolii? Si.a luat banii? Sau e doar o inselaciune ptr DDB. Intreb!

valiomanid
valiomanid  •  26 Noiembrie 2020, 17:37

Tolontan a ramas doar colaborator, acum e la Libertatea, seful e ...Tepelin !

tictris
tictris  •  26 Noiembrie 2020, 16:25

O imbecilitate de manual la lectura acestui articol "jurnalistic". Deci, citez titlul acestuia: "DDB pune presiune pe șefii lui Dinamo, dar Cortacero nu cedează! Ce oferă spaniolul pentru banii fanilor". Bun, mai departe citim textul articolului, din care ne lamurim negru pe alb ca, citez: "Între timp, Cortacero a promis că va veni cu o sumă de bani importantă astăzi, însă acest lucru nu s-a întâmplat până în acest moment." Bun; deci, sa-mi explice si mie autorul acestui articol, ce-a oferit de fapt Cortacero fanilor lui Dinamo pentru banii lor?!?!!! Imbecilitate jurnalistica la cota maxima de avarie permisa de bunul simt si la minimul unei cat de cat decente profesionale... Jenant si absolut rusinos! Tolontan stie ce faceti voi acolo, ma???

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close