FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII 4-0

Fanii au afișat mesaje vehemente prin care contestă jucătorii și antrenorul: "Nu ne meritați!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 12:37

Meciul jucat ieri de Dinamo cu Pandurii a fost prilej pentru fanii "câinilor" să-și manifeste nemulțumirea legată de prestațiile dezamăgitoare ale favoriților la ultimele meciuri.

Deși Dinamo s-a impus cu 4-0 în meciul cu gorjenii, în tribunele arenei din Ștefan cel Mare au fost afișate mai multe bannere cu mesaje ostile la adresa jucătorilor și a antrenorului.

La finalul meciului, suporterii dinamoviști au continuat să strige "Demisia, demisia" (detalii AICI), în ciuda prestației bune a fotbaliștilor antrenați de Ioan Andone.

Câteva dintre mesajele afișate de fanii lui Dinamo:

"Facem mii de kilometri și ne scuipați/Nu ne meritați, plecați!"

"Adio, Andone!"

"Nu meritați, tricoul roșu să-l purtați!"


*Foto: Facebook

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
cainelup
cainelup  •  24 Octombrie 2016, 10:05
Postat de zidane92 pe 23 Octombrie 2016, 14:40

Fanii lui Dinamo sunt aia de sustin echipa neconditionat nu pomanagii care s-au rasculat ca nu le mai baga negoita banii pe carduri! Daca nu va merita stati acasa si asa veniti sa puneti o presiune inutila pe jucatori si antrenor, la Dinamo si daca nu ai adversar in fata si joci singur la ce presiune se pune aiurea pe echipa din tribune e greu sa castigi! Andone si jucatorii merita felicitari, exceptand pucistii!

Pana la urma, "neconditionat" asta, cat inseamna, in timp ? Pentru ca, uite, se fac imediat 10 ani de mediocritate si mai sunt destui care nu au uitat ca Dinamo inseamna cu totul altceva decat ceea ce vedem azi.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  24 Octombrie 2016, 09:58

Galerie plătită de Negoiţă ca să-l facă pe Andone să plece gratis ! Exact cum a făcut Gigi Becali când voia să-l alunge pe Piţurcă : "Piţi...Piţi...Lasă-ne !" Jucătorii au arătat clar că vor să rămână Andone. Mutu s-a băgat într-o mizerie şi îşi poate termina orice carieră înainte de a o începe...Decadenţa lui nu se mai opreşte !

zidane92
zidane92  •  24 Octombrie 2016, 09:31
Postat de ares123 pe 23 Octombrie 2016, 15:19

Asa...si pe urma ce mai ramane ? Vad ca-i iubiti pe aia de la rapid atat de mult incat va mananca sa-i urmati in faliment.

Mai bine faliment decat sa mai ramana *** negochu si mutu drogatu!!!!! RESPECT MAXIM IOAN ANDONE!!!! Afara cu ***l,balerinul si filipao!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează