FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Fanii au luat foc după ultima decizie a lui Ionel Ganea şi îi cer demisia antrenorului giuleştean!

Articol de GSP - Publicat luni, 08 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 septembrie 2014 12:23

Suporterii rapidişti s-au enervat după ultima decizie a lui Ionel Ganea. Dacă la început a fost primit bine, acum fanii s-au întors împotriva antrenorului

Mădălin Martin a început amicalul cu FC Rîşnov, cîştigat de Rapid cu 7-1, ca titular, dar a fost înlocuit destul de repede de Ionel Ganea, tehnicianul anunţîndu-l că nu mai are nevoie de serviciile lui.

Fanii rapidişti au reacţionat ieri pe gsp.ro, dar şi pe reţelele de socializare şi i-au cerut demisia lui Ganea:

cipet: Ionele, mai puţini nervi şi mai multă treabă! Şi-aşa-s puţini de toţi şi chiar foarte foarte puţini copii ai Rapidului, aşa că mai mult calm nu ţi-ar strica, dacă nu poţi, ia-ţi valiza şi te du!

hamsikk17: Nici pe Vasile nu îl bagă, ni-l aduce pe Gaston Mendy, pe Martin îl dă afară şi ne omoară cu Buş!

Mijlocaşul Alex Coman a postat aseară o poză pe facebook, însoţită de comentariul "mulţi am fost, puţini am rămas", în care apare alături de Alex Mişa, Dani Lung, Alex Iacob şi Andrei Drăghia şi în care este etichetat şi Mădălin Martin. Şi aici, fanii l-au criticat pe Ionel Ganea:

Un Rapidist: Afară Ganea !!!!!! Suntem alături de voi !!!

Dragoş Nicolae: DEMISIA GANEA! să plece acest circar de antrenor care face echipa după interes!!!!

De asemenea, fanii nu agreează nici faptul că Ganea îl titularizează mereu pe Mircea Bornescu în detrimentul lui Andrei Drăghia.

"După meciul amical de la Rîşnov, antrenorul mi-a transmis să plec acasă, fără să-mi dea niciun argument. Probabil nu i-a plăcut atitudinea mea, nu ştiu ce s-a întîmplat. Aştept să am o discuţie cu conducerea. Sunt un fotbalist crescut de Rapid şi am respectat mereu deciziile antrenorilor mei, vom vedea ce se va întîmpla mai departe", a declarat Martin pentru Digisport.

Mădălin Martin a început fotbalul la vîrsta de 14 ani şi a evoluat numai pentru Rapid.

8 goluri în 34 de meciuri a bifat Martin pentru Rapid.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
eugensabaoani
eugensabaoani  •  09 Septembrie 2014, 12:14

BAI GANEA AI MUNCIT TU IN LOCUL LUI MARTIN IN "B" DE ITI PERMITI SA ITI BATI JOC DE NOI SUPORTERI

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  09 Septembrie 2014, 12:04

Ionele, tu vezi de treaba ta. E drept, nu esti cerebral ca alti antrenori, dar ai nerv, vana, suflet. Noi te urmarim. Daca, doar daca!, ai rezultate, nu vei avea probleme cu noi. Hai,

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  09 Septembrie 2014, 12:03

Copiii trebuie sa stie ca Nu se pot culca pe o ureche datorita faptului ca au promovat Rapid in 2014! Au o intreaga cariera in fata, viata e lunga. Aveti grija, ma plozilor, e pacat in primul rand pentru viata voastra!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează