FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI 1-2

Fanii lui Dinamo l-au cerut pe Ionuț Popa în locul lui Daum: "Oamenii din staff se rugau de mine să-i iau şi pe ei" :)

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 22:41

Ionuţ Popa, antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara, a fost entuziasmat după victoria din deplasarea de la Dinamo, scor 2-1.

...despre meciul de astăzi:"Mă gândeam să nu luăm multe goluri. Dinamo şi-a creat multe ocazii în startul jocului şi ne-am temut. Mă bucur că am câştigat. Nu mă uit niciodată la penalty. Când eram la Iaşi am ratat două într-un meci cu FC Naţional şi de atunci nu mă mai uit. A fost o nimereală şi cu Cluj şi cu Dinamo. S-a nimerit să câştigăm", a declarat Ionuţ Popa la TV Look.

...despre naţională şi problemele de lot: "Galeria lui Dinamo striga să vin la naţională. Oamenii din staff se rugau de mine după meci, să-i iau şi pe ei. Dan Petrescu şi Cosmin Contra merită să fie selecţioneri. Eu mă bucur că deşi am jucat fără Doman, Ţigănaşu şi mai ales fără Mailat, care spre dezamăgirea mea, nu a primit acceptul să joace. Se va ajunge în justiţie. Impresarul lui a depus un memoriu. Au spus că duminică e zi nelucrătoare, iar dacă se dovedeşte contrariul, vom merge la doamna Kovesi".

"Mă bucur că am bătut-o pe Dinamo, era singura echipă mare pe care nu o învinsesem. După cum am început jocul, atât de slab, mă gândeam să n-o furăm
așa urât. Însă în repriza a doua am dominat și mi-a venit inima la loc
Nu m-am uitat la Vașvari la penalty. Bine că n-am făcut tumbe. Am vrut să fac pe partea astalaltă, că mă doare umărul drept. Nu mă uit niciodată, doar când bat adversarii!
Sărbătorim victoria în autocar. Pizza, bere și acasă!" Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  12 Septembrie 2017, 12:17

marea galerie? galeria de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daweroirl
daweroirl  •  12 Septembrie 2017, 10:40
Postat de blatistu49 pe 12 Septembrie 2017, 09:41

pe CFR u la i batut Popica dinprostia lu VITCA pe care doar D PETRESCU la vazut portar

iar acum am vazut inca doi prosti ,unul esti tu si altul Penedo !:)))

sakamoto
sakamoto  •  12 Septembrie 2017, 10:41

Infect arbitraj! Aparatorul de la militzieni, loveste cu talpa genunchiul adversarului, iar borfashul cojocaru are orbul gainilor si nu dicteaza fault si eliminare. Nu are ce cauta in arbitraj un individ josnic precum cojocaru:individul sistemului ticaloshit! lpf-arbitri necinstitzi-trage fotbalul romanesc, intr-o cloaca infecta. Iorgulescu+briketa, calaii fotbalului romanesc. Desfiintzarea lpf!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează