FOTBAL  »  Superliga  »  SUPORTERI

Fanii roș-albaștri au făcut spectacol la "gala Neșu", iar oficialii Stelei deplâng lipsa suporterilor: "Oricine și-ar dori un public ca aseară"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2016 18:15

Președintele Stelei, Valeriu Argăseală, lăudat atmosfera pe care au făcut-o fanii roș-albaștri la meciul organizat pentru Mihai Neșu și a declarat că orice echipă își dorește să aibă susținerea unui astfel de public.  

"Neșu merită, a meritat și va merita respectul și aprecierea noastră. Mă bucur că a avut o atmosferă frumoasă. Orice echipă de fotbal își dorește să aibă în spate o galerie ca aceasta, oricine și-ar dori un public cum a fost aseară", a spus Argăseală la ieșirea de la Adunarea Generală a FRF, conform Digi Sport. 

Ultrașii au renunțat să mai susțină echipa patronată de Gigi Becali, după ce acesta a pierdut în instanță drepturile asupra siglei, în favoarea Clubului Sportiv al Armatei.

La meciul dintre Steaua 2006 și Steaua 1986 au asistat aproximativ 3.000 de fani. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
demolarii
demolarii  •  11 Mai 2016, 00:14

Ultras nu exista, ca si cuvant in DEX. Ultra= „foarte”, „extrem de”, „dincolo”, „de peste”. Dar BoMMbonica a avut verbul la el si i-a iesit porumbelul, de data asta pe gura-in alte situatii prin pumni, spunand ca fenomenul suporterilor devotati peste masura a disparut. Acum a primit raspuns cu atat mai mult cu cat a afi ulra nu inseamna a baga bani in buzunarul cuiva fara o motivatie, ci a tine cu anumite principii. Pierderea siglei a fost doar un moment, ultimul, dar un moment. Au fost mai multe. Felicit stelistii ultra pentru spectacolul si sustinerea pe care au aratat-o pentru cei care au fost sinceri. Felicit suporterii dinamovisti pentru modul in care, fara a fii dirijati au simtit sa arate compasiune pentru un jucator de fotbal: P Ekeng. Au fost ultra. Si pentru ca sunt Ultra si pot disparea cand nu mai cred in principiile afirmate, indiferent de nume. Stelisti, Dinamovisti, Rapidisti, Polisti (Timisoara,) Universitari (Cluj sau Craiova), UT-isti ori Petrolisti(scuze pentru cei care i-am omis) felicitari pentru curajul de a nu accepta indobitocirea..... (FC SB-istii nu intra in aceasta categorie)....

cris3340
cris3340  •  10 Mai 2016, 23:34

Bravo Ogăraru pt ceea ce faci pt NEȘU! Ești singurul lui prieten! Ceilalți mi s-au părut ipocriți. Poate doar Bănel să- l fi imbrățișat sincer pe Mihai.

cris3340
cris3340  •  10 Mai 2016, 21:41

Felicitari lui Protasov! A venit la meci special pt NESU. Un mare om, un mare caracter! Probabil, nu intamplător, destinul i-a adus impreună la Steaua in 2005. Doi oameni de nota 10: Neșu și Protasov

Vezi toate comentariile (8)
Comentează