FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii s-au săturat şi i-au cerut demisia lui Flavius Stoican! Răspunsul antrenorului dinamovist

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 23:12

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, nu este îngrijorat după înfrîngerea cu Viitorul de pe teren propriu, scor 2-3, însă nu îi poate uita pe suporterii care i-au strigat demisia la finalul jocului.

"E un eşec care nu ne cade bine, nu ne aşteptam să-l avem. Trebuie să nu cedăm. Se întîmplă şi la case mai mari. Nu mă îngrijorează că am pierdut un meci, meci pe care l-am dominat. Important e să nu cedăm. Ăsta e fotbalul.

Bilinski azi nu a fost într-o formă sportivă foarte bună. Nu-mi pică bine faptul că fanii îmi cer demisia, dar asta este, mergem mai departe. Dar tragem linie la finalul turului, vedem unde sîntem şi atunci vedem ce e de făcut.

Ne gîndim atent la fiecare transfer care o să vină, dar pînă atunci eu am încredere că aceşti băieţi se pot ridica", a spus Flavius Stoican la LookTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (98)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Noiembrie 2014, 22:59

ce fata de fraier inteligent are...

liviuzt
liviuzt  •  08 Noiembrie 2014, 22:58

Dinamo marea mea deziluzie.Azi nu ma mai mira nimic la ei.Acum ma surprinde la cate goluri ia bataie si cum le primeste.O rusine de colectiv ca echipa nu este.Cu mici exceptii care nu imi trec prin minte acum nici unul nu onoreaza blazonul echipei. "MAI NEMERNICILOR TREZITIVA" daca nu o faceti pt ca nu primiti bani atunci pt a demonstra ca aveti onoare sau mandrie .....sau poate nu aveti ma rog.

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  08 Noiembrie 2014, 22:18

cat de retardat poate fi cineva sa ii ceara demisia lui stoican cat timp echipa este in insolventa? sa vina banii la jucatori si pe urma vom vedea o noua fata a echipei!

Vezi toate comentariile (98)
Comentează