FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ACS POLI

Fanii Stelei au protestat împotriva conducerii: "Pentru voi doar banii contează! MM pleacă din Ghencea!". Reacţia lui Reghecampf

Imagine de la meciul Steaua - ACS Poli +1   FOTO
Imagine de la meciul Steaua - ACS Poli

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2013 22:53

Steaua a întîlnit-o astăzi pe ACS Poli pe Naţional Arena, însă meciul nu a stîrnit interes printre fani.

La startul partidei, pe stadion se aflau mai puţin de 5.000 de suporteri, deşi "roş-albaştrii" au făcut apel ca fanii să vină să susţină echipa înaintea duelului cu Chelsea. Aceasta este cea mai redusă asistenţă a Stelei pe Naţional Arena.

Fanii aflaţi la stadion nu au cîntat şi nu şi-au încurajat echipa în prima repriză, sărbătorind doar reuşitele roş-albaştrilor. Aceştia au protestat împotriva conducerii, pentru că a decis ca meciul cu Avîntul Bîrsana din Cupă, 4-0, să se joace la Berceni în loc de Ghencea, dar şi pentru conflictul dintre Mihai Stoica şi fostele glorii ale Stelei. "Nici un loc de pe pămînt nu poate înlocui Ghencea, locul nostru sfînt" a fost un banner afişat de fani.

În repriza secundă, suporterii au devenit şi mai vocali, apostrofîndu-l pe managerul Mihai Stoica: "Pentru voi doar banii contează! MM pleacă din Ghencea!". Nici antrenorul Stelei nu a fost omis de fani, cei din peluza Sud cerîndu-i demisia!

La partida cu Chelsea, care va avea loc marţi, sînt aşteptaţi aproape 50.000 de suporteri.

"Marţi vom avea mai mulţi suporteri. Sînt dezamăgit de ce fac cei de la Peluza Sud. Sînt pe o cale greşită. Trebuie să avem o discuţie pentru a lămuri lucrurile. Scandările lor nu sînt normale, nu sînt de acord cu aşa ceva"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

588856-clipboard01.jpg

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (411)
reality
reality  •  04 Octombrie 2013, 12:41

Mai draga GSP pentru voi doar Steaua conteaza. Poli are in seara asta... adica suntem in 4 Octombrie si voi nu aveti nici un articol nou despre acest meci.... nici macar echipe probabile, nimic. SA VA FIE RUSINE GSP

ortega
ortega  •  29 Septembrie 2013, 12:08

Ma ckack pe 5tiaua , pe nulitatea aia de blatist si mai ales pe sobolanul retardat manager retardat ...

fangigi
fangigi  •  29 Septembrie 2013, 11:53

Pt toti care radeau de cei 300 de spartani care erau si homosexuali: doar 5000 de spectatori sa vada pe fc Oaia? IMPOSIBIL! Unde sunt hoardele de tarani, valurile de manelisti, sau milioanele de suporteri din toata tara??? Nici Tweety n-a aparut? Unde sunt tricourile de plastic cu Nicolita pe spate?A ajuns o echipa de pe locul 13 sa aiba mai multi suporteri? Incredibil, DEMISIA!

Vezi toate comentariile (411)
Comentează
Close