FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii sunt în război cu Ionuț Negoiță » De ce este acuzat finanțatorul lui Dinamo

FOTO: Octavian Cocoloș // fcdinamo.ro
FOTO: Octavian Cocoloș // fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 13:23

Dinamo este singura echipă din primele 7 din Liga 1 care nu a făcut nici un transfer, cu două săptămâni înainte de reluarea sezonului. Ba mai mult, echipa alb-roșie i-a pierdut pe Gnohere și pe Vali Lazăr, spre nemulțumirea fanilor.

Într-un sondaj GSP.RO, 47.264 de cititori au răspuns întrebării "Cine este de vină pentru că Dinamo nu a făcut niciun transfer până acum?".

Dintre aceștia, 32.592 îl consideră vinovat pe Ionuț Negoiță. Fanii sunt de părere că finanțatorul ar trebui să dea salarii mai mari pentru a convinge jucătorii să vină la Dinamo.

Adi Mutu, managerul echipei și cel care se ocupă de transferuri, este considerat vinovat de 6.366 de cititori, iar 3.885 de persoane sunt de părere că nimeni nu este de vină și că pentru moment nu s-au găsit jucătorii potriviți.

sondej

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
travka
travka  •  23 Ianuarie 2017, 21:43

finantachiorul :))))

geo.b.
geo.b.  •  23 Ianuarie 2017, 19:11

Daca asa va doriti voi sa se intample,nu inseamna ca s-a si intamplat deja.Ce zici don ziarist fara semnatura ?

andrei.33
andrei.33  •  23 Ianuarie 2017, 16:42

Care "fani" sunt in razboi? Au votat toti fcsbistii lol. Ziarist amator.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează