FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Fanilor dinamoviști li se va îndeplini dorința » Cum va arăta noul stadion al "câinilor"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 decembrie 2017 15:26

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunțat că noul stadion al dinamoviștilor va fi așa cum îl doresc suporterii "câinilor", fără pista de atletism.

Prezentă la gala în cadrul căreia au fost permiați cei mai buni sportivi care activează în cadrul clubului dinamovist, Carmen Dan a vorbit și despre viitorul stadion al echipei.

"Obiectivul nostru în acest an a fost să dăm românilor şi suporterilor echipei Dinamo un stadion care să corespundă întru totul standardelor europene, iar eu cred că de anul următor vom putea să observăm toţi că acest proiect al nostru, această victorie a noastră prinde viaţă şi la turneul final din 2020 vom avea o arenă sportivă aşa cum şi-au dorit suporterii.

O arenă fără pistă, aşa cum au cerut, de 25.000 de locuri, acoperită, care să corespundă întru totul cerinţelor iubitorilor de fotbal. Tot ce putem să oferim ca sprijin financiar Clubului Sportiv Dinamo se va face fără să pregetăm. Este obiectivul nostru. Tocmai de aia este acolo o echipă care va reuşi să facă mult mai mult decât până acum pentru iubitorii de sport", a spus Carmen Dan.

 Stadionul Dinamo este una dintre arenele care vor fi reconstruite pentru turneul EURO 2020, când România va organiza patru meciuri de la turneul final, trei din faza grupelor și unul din "optimi".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
haideusicfr
haideusicfr  •  19 Decembrie 2017, 19:58
Postat de e.moti.on pe 19 Decembrie 2017, 17:06

ai idee , unde are stadionul fecesebeaua ta ?

In vila (palatul Malaxa-Groza-Becali). Mare echipa mare, fara stadion nici macar nemodernizat. Domiciliul la matusa in gara.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  19 Decembrie 2017, 19:33
Postat de Stefan Furiosu pe 19 Decembrie 2017, 18:43

Daca stadioanele se fac pe bani publici de ce se fac cadou spre steaua sau dinamo sau mai stiu eu cuia?

Pentru suporteri...

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Decembrie 2017, 19:29
Postat de Stefan Furiosu pe 19 Decembrie 2017, 18:43

Daca stadioanele se fac pe bani publici de ce se fac cadou spre steaua sau dinamo sau mai stiu eu cuia?

U Craiova.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează