FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fără ajutoare din exterior! MM Stoica exclude varianta ca FCSB să fie susținută de anumite echipe din campionat: "Nu înțeleg această idee"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 12:41

Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei susține că nu e ajutat de alte echipe din Liga 1 și ironizează rivala CFR Cluj, atacându-l pe președintele Iuliu Mureșan. 

Înainte de plecarea steliștilor în primul stagiu de pregătire din Turcia, Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB a ținut să facă niște precizări referitoare la un material publicat pe 27 decembrie în Gazeta Sporturilor.

"Aș vrea să fac o mică precizare, referitor la ideile GSP, conform cărora noi am fi câștigat suspect de ușor la Botoșani. Serios? Păi și atunci la Severin, cu Universitatea Craiova, cum am câștigat?! Că era de la vestiare 1-0! Dar cum a câștigat CFR la Voluntari, acolo unde noi am făcut 0-0? Dar cum a câștigat CFR la Giurgiu, acolo unde am pierdut?! Sunt meciuri și meciuri!", a început Stoica, referindu-se la articolul "«Satelitul» FC Botoșani»".

Gazeta scria că după ce Moruțan a semnat cu roș-albaștrii, Golofca s-a întors și el sub comanda lui Enache, unde va ajunge și Achim, echipa din Moldova "devine tot mai mult, după ultimele evenimente ale finalului de an, un fel de « satelit» al roș-albaștrilor". Iar statistica susține invincibilitatea roș-albaștrilor: 9 victorii și o remiză în fața celor din Botoșani!

Înțepături la adresa liderului

"Nu înțeleg de unde până unde chestiunea că am avea «sateliți». Într-adevăr am avut și acum doi ani, și anul trecut ocazia să vedem echipe care ne-au tratat serios în play-off, iar când au jucat cu adversarii noștri nu s-a mai întâmplat asta. Dar cred că acum vom fi atât de buni încât să n-avem nevoie de alții! Nu există ca în fața Stelei cineva să joace cu mai puțină ambiție sau chestii de genul ăsta. Punct. Astea-s speculații!", a declarat MM.

Acesta n-a ezitat să trimită săgeți și către CFR Cluj, liderul la zi al Ligii 1. "Unii au și interes, cum a fost Mureșan, care a spus «extraordinar, cred că Steaua va câștiga lejer la Botoșani». Păi, Steaua câștigă lejer de ani de zile și împotriva CFR-ului!

În 29 de meciuri, de când CFR a ajuns din nou în Liga 1, echipa unde funcționează Mureșan a câștigat de 3 ori, ultima dată, anul trecut, la noi, în sezonul regulat, știm cu toții, au fost niște erori de arbitraj... Și acum îl doare pe Golubovici capul, de când i-a sărit Horj în cap și nu s-a dat penalty. Alta, acum mulți ani de zile, când veneam noi de prin cupele europene, în 2005, cu Protasov: 1-0, la fel, cu o eroare mare de arbitraj. Ai câștigat în 3 din 29 de meciuri și tu ai tupeul să spui că «vezi, Doamne!, Steaua câștigă». E normal, pentru că e Steaua!", a încheiat directorul sportiv al vicecampioanei. 

2,00
este cota caselor de pariuri ca FCSB să câștige campionatul în vara acestui an, fiind urmată în clasamentul cotelor de CFR Cluj, cota 2,50, și U Craiova, cota 8,00

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  10 Ianuarie 2018, 20:26

Bine ca, macar in fotografie se observa vidul din obiectul pe care-l tine individul intre palme! Sau poate ii da palme, ca sa-l scuture de praf?!?

1198649370199221
Dumitru Florin  •  10 Ianuarie 2018, 20:24

Mai fratilor, cei care luati diferite interviuri unor personaje din fotbalul romanesc, sa stiti ca nu am nimic impotriva articolelor rezultate sau a celor intervievati. Cu toate acestea, sa intervievati un impotent cerebral ca individul ala care se invarte pe langa Dica si care-l linge in spate pe Becali, ce se crede mare "facator" de fotbal, mi se pare de-a dreptul deplasat. Un asemenea articol poate fi catalogat ca un adevarat atentat la sanatatea cititorilor! Mult mai bine i s-ar face imagine clubului lui Gigi Becali daca un asemenea ins nu ar mai fi bagat in seama!!!

mosvasile
mosvasile  •  10 Ianuarie 2018, 16:16

Iar a tras ala una puturoasa rau!Cand naiba au castigat ei La Cluj,impotriva CFR? Uita ca Timisoara,Craiova,Botosani si Chiajna le stau"capra", dar impotriva lui Dinamo devin zmei"! Vad ca i-au "lamurit" si pe Viitorul sa revina in "cartel"!Ca sa fie mai siguri,i-au convins sa-l vanda pe Tucudean,ca sa nu le mai tranteasca mucii in fasole,cum a facut la celebra "comedie"din play off,programata 4-0 si terminata...1-1!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close