FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 0-1

Fără fundași, fără "creier" și cum Dinamo devine FCSB » 5 concluzii după prestația jalnică în fața Chiajnei

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 11:32

Dinamo a pierdut surprinzător în fața celor de la Chiajna, 0-1, după o prestație modestă. 

GSP.RO îți prezintă cinci concluzii legate de jocul echipei lui Andone din meciul cu Chiajna.

1. E greu fără "Bizon"

Ofensiva lui Dinamo suferă fără Gnohere, echipa alb-roșie bazându-se în ultimele etape doar pe forma lui Vali Lazăr și a lui Rotariu.

După trimiterea lui Gnohere la echipa a două, Adam Nemec a devenit titular incontestabil în atacul lui Dinamo. Totuși, slovacul nu este la capacitate maximă și nu este familiarizat cu noii săi colegi, lucru care s-a văzut în meciul cu Chiajna. 

Atacantul nu a avut ocazii și nu a creat pericol la poarta lui Bălgrădean, fiind complet ieșit din joc. Având în vedere că D. Popa pare că nu l-a convins încă pe Andone, sunt mari șanse ca Gnohere să revină curând la prima echipă.

4
a fost nota lui Nemec

2. Lipsește numărul 10

În ultima parte a meciului de ieri, Chiajna s-a apărat foarte bine și a aglomerat zona din fața careului lui Bălgrădean. Ilfovenii au stat foarte bine în teren și au blocat spațiile.

În minutele de final s-a văzut că la Dinamo lipsește un mijlocaș de creație, care să scoată un adversar din joc și care să desfacă defensiva Chiajnei. Nistor, jucător adus recent la Dinamo, încă nu s-a adaptat, iar Palici trece printr-un moment prost, nefiind fotbalistul din sezonul trecut. În plus, Busuladzici nu este profilul de jucător care să ajute ofensiva.


a fost nota primită de Nistor; 5 a primit Palici, iar Busuladzici a fost notat cu 6

3. Defensivă fragilă și nesigură

Andone a schimbat din nou cuplul de fundași centrali, mizând pe M. Popescu și Marici, după ce etapa trecută au jucat Nedelcearu și Marici, iar în meciul cu ASA au jucat M. Popescu și Nedelcearu. În plus, pe partea dreaptă a jucat Hanca, pentru prima dată în acest sezon, Romera fiind rezervă.

În meciul cu Chiajna, fundașii lui Dinamo au avut o prestație slabă, iar atacanții iflovenilor au avut o mulțime de ocazii.  Partida de ieri a arătat că defensiva alb-roșilor nu este sudată și că jucătorii fac multe gafe, spre deosebire de returul sezonului trecut, când Mevlja și Puljici au făcut un cuplu excelent și au dat siguranță echipei.

De altfel, echipa se află acum pe locul 5, cu 16 puncte, cu patru mai puțin decât Steaua, care joacă astăzi cu FC Voluntari

4
a fost media notelor fundașilor dinamoviști în meciul cu Chiajna

 

4. Fără soluții pe banca de rezerve

Deși Andone a declarat că este mulțumit de lotul actual, în meciul contra Chiajnei, antrenorul nu a avut soluții pe banca de rezerve. Schimbările făcute de Andone, care i-a introdus pe Mahlangu, Romera și P. Petre, nu au adus niciun plus în jocul "câinilor"

Pe bancă au rămas portarul Penedo, Nedelcearu, D. Popa și Maxi Oliva, jucători care nu ar fi putut schimba prestația ofensivei lui Andone, fapt ce a dus la al doilea meci consecutiv fără victorie.

 

5. Dinamo devine fcsb

Fanii alb-roșilor sunt în război cu șefii echipei și asta afectează echipa. Suporterii sunt nemulțumiți de Ionuț Negoiță și de lipsa investițiilor, iar în meciul de aseară, Andone a devenit și el ținta galeriei. Nemulțumiți de prestația echipei, fanii "câinilor" i-au cerut demisia antrenorului, pentru prima dată în acest sezon.

În plus, la meciul precedent, 3-1 cu CSMS Iaşi, o parte din fanii s-au înjurat cu Gnohere, acuzându-l că vrea să se transfere la Steaua.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
geo.b.
geo.b.  •  25 Septembrie 2016, 22:02

Ati reusit voi sa-i pacaliti cu coregrafia,insa ei v-au facut mult mai mult rau,pentru ca au experienta in asa ceva,va destabilizat din interior,punandu-va uni contra celrlalti. Cu ajutorul a cativa complici si fara sa va dati seama,va dovedit cu experienta,in tainele dezbinari.

1425838917717550
John Milne  •  25 Septembrie 2016, 15:25
Postat de guyencea pe 25 Septembrie 2016, 13:44

Propun ca echipele martelate de arbitrii sa nu mai plateasca nici un barem!! Cazul lui Dinamo care de 5 etape e FURATA SISTEMATIC de *** lui Deaconu!! Baremul sa fie platit de *** de Gigi Jilava care daca tot va iesi campion macar sa-l costre treaba asta la VALOAREA JUSTA!!

Sadikule cate cloane ai ? Du-te ba la o bere si maii lasa Steaua *** . In other words.....GET A LIFE.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  25 Septembrie 2016, 14:58
Postat de baba_yaga pe 25 Septembrie 2016, 14:28

Băi, șontorogule cu aere de snob de la "Șosea", în primul rând, *** În al doilea rând, chiar și un școlărel de 7-8 ani știe cum se scrie corect "ochii albastrii"! Bine, cel puțin, că nu ești din Ardeal (cum spunem noi, românii). ***

Lasă-l, moșule. În cele 25 de primăveri petrecute printre străini se remarcă prin a pune câte un „ i” în plus.Sunt unii ce trăiesc aici, unii ce scriu cu un „i” în minus de când s-au școlit și nu-i mai bântuie umbra învățătorului. :))

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close