FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

"Prințul" Adrian Cristea s-a dezlănțuit! Râde de "nestematele" pe care Becali vrea sute de milioane și îl pedepsește și pe Ianis Hagi: "Asemenea probleme nu vedeai la mine"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 10:41

Adrian Cristea (34 de ani), fost jucător la Dinamo și FCSB, a vorbit despre situația ingrată în care se află echipa alb-roșie și nu a ezitat să-i critice pe Cosmin Contra și Adrian Mutu pentru politica managerială impusă în "Ștefan cel Mare" vara trecută. 

"S-au luat niște decizii greșite. Cosmin Contra și Mutu au adus niște jucători care nu au ajutat deloc echipa. Am fost surprins că în vară i-au lăsat să plece pe Dan Nistor și Antun Palici. Au adus niște jucători pe care Contra și Mutu îi știau dinainte, dar ei n-au mai fost ce erau. 

Jocul lui Dinamo scârțâie, nu-ți dă acea siguranță care să te sperie. Jucătorii trebuie să dea totul pentru a intra în play-off, dar de la a vrea până la a putea e cale lungă", a declarat Cristea la TV Digi Sport.

Acesta a vorbit și despre pregătirea fizică a unora dintre cei mai valoroși fotbaliști din Liga 1: "Sunt foarte firavi, eu nu am avut astfel de probleme". 

"Dennis Man și Florin Tănase n-au forță deloc. E un defect foarte mare. E o problemă pentru jucători. L-ați văzut și pe Ianis Hagi, nu? E foarte firav! Ar trebui ca ei să lucreze mai mult. Am fost și eu în străinătate, dar la mine nu au fost astfel de probleme", a mai spus Cristea. 

Adrian Cristea a jucat de-a lungul carierei la Poli Iași, Dinamo, U Cluj, Petrolul, Standard Liege, FCSB și Concordia Chiajna. "Prințul" a strâns și nouă meciuri în tricoul primei reprezentative.  În prezent, Cristea s-a retras din fotbal și s-a lansat în domeniul modei. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  09 Februarie 2018, 04:43
Postat de bazileon pe 09 Februarie 2018, 01:30

si ce-i cu asta? trage si tu la poarta orcui si vei fi elogiat. Cristea este peste toti rahtatii pomeniti la un loc. Ca a preferat loisiru, treaba lui, dar a fost mare fotbalist, cat a fost.

cainele bun moare de drum lung.... nu ai idee cat ma roade ca nu ma elogiaza lumea... mare fotbalist? ma faci sa rad! poate mare talent, ca mare fotbalist nu poate fi, nu a castigat nimic, nu a jucat pe nicaieri....un neica nimeni. de unde atat printisor si asta? e la fel de print ca radu duda....

bazileon
bazileon  •  09 Februarie 2018, 01:42
Postat de capca1 pe 08 Februarie 2018, 11:16

Un fotbalist extrem de valoros, cu o ținută sportivă demnă de urmat, un mare caracter! Dacă ar fi să-și enumere reușitele fotbalistice, ”Prințul” nu s-ar putea opri din enumerat marile succese ! Este chiar cea mai nimerită persoană să-și dea cu părerea despre cum trebuie să-ți derulezi cariera sportivă ! A jucat și în străinătate, 21 de meciuri, 8 la Standard Liege și 13 la Maccabi Petah Tikva, echipă la care s-a și umplut de glorie, marcând un gol ! Iar la națională, timp de 3 ani cât a fost selectat, a prins aproape 9 meciuri. Colosal !!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazileon
bazileon  •  09 Februarie 2018, 01:39
Postat de jack_the_stripper pe 08 Februarie 2018, 11:43

Si plang cand aud de FîCîDî1948SîA...

Nu, nu de asta plangi. Nu vrei sa stie lumea de ce plangi!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează