FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE DE DRAGOSTE

Fără să fi jucat vreodată la Știința, unul dintre cel mai bine cotați stranieri surprinde: "Vreau să joc la adevărata Universitatea Craiova, nu cea care e acum în Liga 1"

Foto: Guliver/GettyImages +2   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 19:33

"Italianul" Adrian Stoian (26 de ani) de la Crotone a plecat din România în 2009, la vârsta de 17 ani, dar speră să-și încheie cariera în țară, la "adevărata Universitatea Craiova", echipa care a fost dezafiliată în 2011.

"Dacă stau să mă gândesc, aş vrea să joc în Liga 1, iar dorinţa cea mare ar fi să fiu jucătorul Universităţii Craiova. Nu mă refer la actuala echipă din Liga 1, CS U, aş vrea să joc la Universitatea adevărată şi sper ca Mititelu, sau cine se ocupă de echipa Craiovei, să rezolve cât mai repede şi să încerce să readucă Universitatea, chiar şi în ligile inferioare.

Am văzut exemplul echipei Petrolul, care a reînceput de jos. Mi se pare o idee bună, mai ales că e păcat de suporterii care îşi iubesc atât de mult echipele, Craiova şi Petrolul. Acum vreo doi ani mi-am făcut şi un tatuaj cu Universitatea Craiova", a spus Stoian pentru ProSport.

Stoian e născut în Craiova și e un produs al Școlii de Fotbal Gică Popescu. 

în cele 8 sezoane petrecute în Italia, mijlocașul de 26 de ani a evoluat pentru  AS Roma, Pescara, Bari și Chievo, iar în prezent evoluează la Crotone, ocupanta locului 18 în Serie A.

În cele 27 de apariții avute în acest sezon la Crotone, românul a marcat de trei ori și a dat trei pase decisive.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
stefan..
stefan..  •  01 Mai 2017, 16:07

S-ar fi aflat daca CS Universitatea Craiova i-ar fi facut vreo oferta jucatorului. Astfel, se potriveste zicala: "Vulpea, cand nu ajunge la struguri, spune ca sunt acri".

fcu1948
fcu1948  •  30 Aprilie 2017, 18:19
Postat de Adrian Și Atât pe 29 Aprilie 2017, 23:26

Respect Stoian. Și eu am dorința de a vedea ”Știința” măcar încă o dată până să mor. Și eu blestem pe cei ce au dus la dispariția echipei. Și în liga 5 a și tot echipa ce o iubesc ar fi.

Un băiat cu mult bun simț care spune ceea ce simte, bravo Stoian! Nu ca alde craioveanu și alți foști idoli care s-au vândut pentru banii ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

239210873112253
Adrian Și Atât  •  29 Aprilie 2017, 23:26

Respect Stoian. Și eu am dorința de a vedea ”Știința” măcar încă o dată până să mor. Și eu blestem pe cei ce au dus la dispariția echipei. Și în liga 5 a și tot echipa ce o iubesc ar fi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează