FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fără un sfert din lot » În primul cantonament, Costel Gâlcă nu va miza pe şapte piese importante

În sezonul de toamnă, Filip a jucat închizător, fundaș stînga și stoper
În sezonul de toamnă, Filip a jucat închizător, fundaș stînga și stoper

Articol de - Publicat joi, 08 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 07 ianuarie 2015 21:29

Aproape sigur, Szukala şi Sînmărtean vor pleca de acum la Al Ittihad, Varela participă la Cupa Africii, în timp ce Filip, Iancu, Popa şi Chipciu sînt în recuperare după intervenţii chirurgicale.

Steaua va face astăzi vizita medicală, iar sîmbătă va pleca în primul stagiu de pregătire al iernii, la Oliva Nova, Spania. Acolo, Costel Gâlcă va resimţi din plin primele probleme din 2015. Nu va putea conta pe un sfert din lot. Nu mai puţin de 7 fotbalişti, importanţi şi foarte importanţi, vor absenta de la antrenamente şi nici nu vor putea fi folosiţi în jocurile amicale.

Primii doi sînt chiar vedetele lui 2014. Sînmărtean şi Szukala au semnat, deocamdată, doar din vară cu Al Ittihad, dar există informaţii că saudiţii vor plăti în jur de un milion de euro şi vor lua jucătorii încă de pe acum. Apoi, Varela nu se va pune sub comanda lui Gâlcă pînă în februarie, fiindcă va participa la Cupa Africii cu "naţionala" statului Insulele Capului Verde.

Apoi, există o listă lungă ce conţine fotbalişti cu probleme medicale sau care se află în recuperare după intervenţii chirurgicale complicate. Filip şi Chipciu au fost operaţi acum o lună, pentru a le fi scoase din picior tijele şi şuruburile metalice ce le-au fost introduse în 2013, cînd au suferit fracturi grave.

Adi Popa va fi şi el supus unei intervenţii chirurgicale, la sinusuri, şi nu va putea face efort o perioadă însemnată, în timp ce Gabi Iancu încă nu e refăcut sută la sută după intervenţia pe care a suferit-o la genunchiul drept, unde i-a fost refăcut cornul posterior al meniscului intern.

Cînd revin accidentaţii
Jucător:    Va fi apt să joace
Chipciu:    începutul lui februarie
Ad. Popa:    începutul lui februarie
L. Filip:    jumătatea lui februarie
G. Iancu:    începutul lui martie

Echipă probabilă în primul stagiu
Arlauskis - Rîpă, Papp, Luchin, Latovlevici - Bourceanu, Prepeliţă - N. Stanciu, Rusescu, Cr. Tănase - Keşeru

17 februarie e data la care Steaua va debuta oficial în 2015, cu meciul din turul semifinalelor Cupei Ligii, adversarul urmînd să fie stabilit la tragerea la sorţi dintre Dinamo, Astra şi Pandurii

21 e numărul minim de meciuri pe care Steaua îl va disputa în perioada februarie - mai 2015: 17 etape de campionat, minimum două jocuri în Cupa Ligii şi minimum două jocuri în Cupa României, unde echipa e calificată în semifinale

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"E o ruşine ce se întîmplă!"
Cristi Chivu a vorbit la Digi despre problemele pe care Steaua le are în privinţa folosirii siglei: "Este o ruşine ce se întîmplă! Gigi Becali a băgat nişte bani în clubul ăsta. Dacă nu era el, Steaua nu mai era acum în ipostaza de a se lăuda cu performanţe interne şi rezultate notabile prin cupele europene. Sper ca oficialii de la Armată să nu-l îndepărteze pe Becali din fruntea clubului". Pe 30 decembrie, cei din Ghencea au depus la OSIM o nouă siglă, o stea în 8 colţuri de culoare galbenă, cu un contur albastru, iar în centru iniţialele FCSB.

"Luaţi-i pe Teixeira şi Alcenat!"
După plecarea lui Sînmărtean şi Szukala de la Steaua, fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, îi sfătuieşte pe stelişti ce jucători să transfere: "Teixeira şi Alcenat trebuie luaţi de la Petrolul. Fundaşul dreapta poate să joace la Real Madrid, la Barcelona şi Manchester United. Poate ajunge la o echipă din primele 10 ale lumii. Mare fundaş, mare de tot! Mi-am luat notiţe despre el, a fost caz de studiu pentru mine, este un jucător absolut incredibil".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
fanexxl
fanexxl  •  08 Ianuarie 2015, 16:07

Nici in retur nu vom urmari meciurile daca suntem la rds, nu?/??

conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Ianuarie 2015, 14:18
Postat de solomon_i pe 08 Ianuarie 2015, 10:18

Iar ai scapat afara...?

De unde l-ati transferat pe asta ?! E parfum !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Ianuarie 2015, 14:15
Postat de crotalie pe 08 Ianuarie 2015, 08:13

Emblema este doar tranzitorie si intermediara pana la vara sau putin dupa. Noi sa ne concentram si daca se antoarce inapoi si Mirel care s-a antrenat sub bagheta lu` Oli si cu motoreta pe flancuri reface axu` si castigam. Costel Galca asi v-a pune in aplicare planul tehnico-tactic cu tinerii talentatii din lorul largit de 24. Si facem mitinc sa ramana nea Gigi cu care ne-a mers bine sau sa vina si regele Giga Hagi care are proecte. Armata militara nu are bani necesari sa ne tina campionii si ca castigam trofeie. Sa ancurajam echipa cea mai valabila ca suntem suporterii unici cu galeria cea mai principala: Forta Stiaua, forta Stiaua, hei, hei ! Forta Stiaua, forta Stiaua, hei, hei !

”.....Armata militara nu are bani necesari sa ne tina campionii si ca castigam trofeie....” !!!!! Asta e cea mai tare, nu mai gasiti alta !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează