FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fără Varela și Chipciu, dar cu un fost dinamovist » Cum poate arăta primul "11" al Stelei în sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2016 14:48

Steaua se pregătește în Olanda pentru noul sezon, iar echipa lui Reghecampf ar putea suferi modificări importante înainte de startul competiției interne.

Formația roș-albastră se poate despărți de doi dintre cei mai importanți jucători, Alex Chipciu și Fernando Varela.
Steaua primit o ofertă pentru Alex Chipciu în valoare de 3,2 milioane de euro, dar Becali cere 4 milioane de euro. Cele două cluburi poartă negocieri în continuare și ar putea ajunge la un acord.

Fernando Varela nu a jucat în primele două amicale ale Stelei din Olanda și își dorește să plece în Qatar, acolo de unde are o ofertă tentantă. Dacă fundașul va pleca, înlocuitorul acestuia în centrul defensivei Stelei va fi Ante Puljici. Stoperul croat a fost împrumutat sezonul trecut la Dinamo, de la Gent, însă în această vară nu s-a putut transfera definitiv în Ștefan cel Mare întrucât roș-albii nu i-au putut oferi un salariu lunar de 15.000 de euro.

Cum ar putea arăta Steaua în sezonul viitor: 
Cojocaru - Enache, Tamaș, Puljici, D. Popescu - Aganovici, Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, Hamroun - Golubovici
Rezerve: Niță, Toșca, Ov. Popescu, Achim, Tudorie, Muniru, Bourceanu

Până acum, Steaua i-a transferat pe D. Popescu și Ov. Popescu, ambii de la ACS Poli, Golubovici, CSMS Iași,  Vl. Achim, FC Voluntari, și pe Aganovici, AEL Limassol. În plus Tudorie a revenit de la FC Voluntari.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
randoom_._
randoom_._  •  10 Iulie 2016, 18:07
Postat de steaua_fara_nume pe 10 Iulie 2016, 15:51

ofertele de zeci de milioane de euro pentru stanciu si hamroun unde sunt ???????????????????? .... CE VA MAI PLACE SA DEZINFORMATI LUMEA .... cativa prosti de pe aici au pus botul la vrajeala voastra ..gen randoom , ion palnie ( valahu ) *** ( gelugaozaru )

cand *** am spus eu ca,pleaca stanciu si hamroun? wtf? inca din contra,ar fi un dezastru daca ar pleca stnaciu si hamroun. chipciu trebuie sa plece obligatoriu. varela ar fi o pierdere dar daca luam de la echipa a doua aka dinamo un jucator gen pulijici,ne-am scos,chiar daca pleaca varela. auzi la el,sa cred ca practic Steaua se dezintegreaza prin plecarile lui hamroun si stanciu. wtf?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  10 Iulie 2016, 16:22
Postat de khal_37 pe 10 Iulie 2016, 16:21

Noroc ca nu-i luam pe Kone, Camora, Elhamed, Bărbuț sau Budescu.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  10 Iulie 2016, 16:21
Postat de unico_biancorossi pe 10 Iulie 2016, 16:14

..)))))))))))))))))) ce hal de articol. foarte bine, sa il ia, poate nu cad in B.)

Noroc ca nu-i luam pe Kone, Camora, Elhamed, Bărbuț sau Budescu.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează