FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - GAZ METAN 1-1

Fără victorie în play-out, Dan Alexa nu se dă bătut: "Jocul îmi dă încredere, dar ne lipsește șansa" » De ce se teme de meciul de vineri cu Botoșani

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 19:55

Dan Alexa, tehnicianul celor de la Concordia Chiajna, s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi, în ciuda faptului că ilfovenii au rămas fără victorie în play-out.

"Am făcut un joc bun, am avut cinci-șase ocazii clare de marca. Am luat gol la primul lor ocazie. Continuăm evoluțiile bune, cum și la Timișoara am jucat bine. Jocul îmi dă încredere. 

Ne-a lipsit șansa, am avut ocazii cât într-un tur de campionat.

Urmează meciul de la Botoșani, cea mai grea deplasare din acest play-out, întâlnim o echipă bună, care pe teren propriu a dominat absolut toate echipele din campionat.

Am încredere în jucătorii mei, chiar dacă nu am câștigat în ultimele meciuri, consider că am avut un joc bun.

Cred că echipa joacă bine, dar ne-a lipsit șansa. Să vedem ce vom obține din următoarele meciuri", a spus Dan Alexa, la TV Dolce Sport. 

Concordia Chiajna  a remizat pe teren propriu cu Gaz Metan, scor 1-1, iar situația lor devine tot mai complicată (AICI ai detalii despre partidă)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close