FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Farmecul vieţii ripostează » Rapid l-a dat în judecată pe George Copos! UPDATE Reacţie violentă: "E o prostie ce-au făcut!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 iulie 2014 14:27

FC Rapid l-a acţionat în instanţă pe fostul proprietar George Copos, care execută o pedeapsă de la 3 ani şi 8 luni la Penitenciarul Rahova, pentru recuperarea unui prejudiciu de 1,3 milioane de dolari din Dosarul Transferurilor.
Clubul nu s-a constituit parte civilă în Dosarul Transferurilor deoarece la momentul începerii procesului FC Rapid se afla în proprietatea lui George Copos. Acum însă, gruparea al cărui acţionar majoritar este Adrian Zamfir, se află în insolvenţă, iar conform procedurilor legale în vigoare este obligată să încerce recuperarea tuturor sumelor datorate.

În procesul aflat pe rol la Secţia a VI-a Civilă a Tribunalului Bucureşti, avocaţii lui George Copos au depus o întîmpinare, iar instanţa urmează să stabilească un prim termen de judecată.

Taban: "E o prostie"
Fostul conducător al FC Rapid, Ion Taban, în prezent vicepreşedinte al grupului Ana Holding, a comentat dur iniţiativa oficialilor giuleşteni.

"Acţiunea judecătorească este o prostie. E o acţiune întreprinsă de doamna administrator judiciar (n.r. - Cristina Andronache), nu are nici o legătură Dosarul Transferurilor cu FC Rapid SA, absolut nici o legătură. Dînsa face intenţionat această acţiune.

A văzut că în corpul hotărîrii Curţii de Apel scrie Rapid, fără să se specifice exact structura sportivă, şi a zis că, gata, clubul are de recuperat prejudiciu. Dar nu există nici un prejudiciu faţă de FC Rapid SA, nici de 1,3 milioane, nici de 1 milion, nu există deloc", a spus Taban.

Sursa: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  17 Iulie 2014, 09:57

Tabane, se observa clar ca ti-e teama (de ce!?), tu ai fost mana dreapta a lui Copos in tot acest timp.

sharpe1923
sharpe1923  •  16 Iulie 2014, 22:09

nu va mai bagati oilooooor in seama,behhhhhaiti ca prrrrosti si postati toate derapajele din ccutia craniana...sa creada lumea ca ati exista...din fericire pentru oameni,sunteti doar experimente de piata...,iar voi ati creat doar o multime NULAAAAAA

eagleye
eagleye  •  16 Iulie 2014, 20:56
Postat de steaua1986forever pe 16 Iulie 2014, 19:59

Interesant este ca negoita nu a facut si nici nu va face acelasi lucru cu dinamo al lui. Oare de ce? Nu cumva........ar iesi la iveala si "alte lucruri" daca s-ar indrepta impotriva lui borcea, fratii becali, badea, etc ?

Perfect de acord. De ce nu face asta si Negoita. Conform sentintelor jegosii astia au pacalit statul s cluburie. Statul isi recupereaza banii de ce nu si cluburile.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează