FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Favoritul lui Becali va fi scos din echipă de Golofca » Oficialii FCSB i-au găsit deja loc noului transfer: "Ar juca mai bine acolo"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 august 2017 19:43

Președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, consideră că antrenorul Nicolae Dică îl poate folosi pe Cătălin Golofca, noul transfer al roș-albaștrilor, în locul lui Dennis Man.

"Golofca poate juca în locul lui Man. Dennis nu cred că e pregătit încă pentru meciuri tari. Golofca a mai jucat în cupele europene pentru FC Botoșani. Eu îl susțin pe Man, dar cred că Golofca ar juca mai bine acolo acum.

În stânga nu cred că-l putem pune pe Golofca, pentru că acolo e Tănase, care a jucat foarte bine cu Plzen. Golofca va fi testat în meciurile din campionat înainte de a juca în Liga Campionilor, deși știm ce poate. Probabil va fi introdus pe parcurs", a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

"Golofca poate juca pe toate pozițiile din față, e un jucător versatil, un jucător bătăios. Mie îmi place de el. Nu e un jucător liniar. Are și puțină tehnică în regim de viteză. Acum îl văd dreapta sau stânga. În campionat îl pot băga în partea stângă, e la concurență cu Tănase. În cupele europene îi putem vedea pe Tănase în stânga și pe Golofca în dreapta" 
Florin Bratu, antrenor România U18

"Îmi place de Man mai mult decât de Florinel Coman de la Viitorul. Man e ca Van Basten! Ce avea Van Basten mai bun decât Man al meu? E prea muncitor și prea bun. El acționează la instict, nu se lasă ghidat de emoții. O să-l dăm cu 20 de milioane de euro! Ce are Suso (n.r. de la AC Milan) în plus față de Man? Mbappe (n.r. AS Monaco) ce are în plus față de Man? Că e două clase peste Mbappe!"
Gigi Becali, patron FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 August 2017, 13:17

Cum sa il scoti pe Man de 19 ani si sa il bagi pe Bijboaca asta de 27 de ani care am impresia ca e un fel de Dodel la minte si comportament ? Sau aveti impresia ca taranusul ala de antrenor de la Botosani l-a palmuit degeaba pe asta ?

vasy86le
vasy86le  •  08 August 2017, 13:03

"Ce avea Van basten mai bun decat Man al meu?" pe bune?

valentinn10
valentinn10  •  08 August 2017, 11:18

Nu va grabiti, calm, avem destul timp sa-l evaluam, sa faca doua meciuri bune in campionat si apoi mai vedem, nici Neymar daca venea nu era atata graba, unde joaca, unde-l bagam ne va spune el singur, pe teren, rabdare deci altfel FORTA STEAUA, LUPTA FCSB, HAI STELUTA, FENOMENUL FOTBALULUI ESTEUROPEAN, restul e vrajeala pe care nu o mai halesc nici cainii sau...doar cainii

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close