FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - DINAMO 2-1

Reacție furibundă la adresa arbitrajului lui Marcel Bîrsan: „Viciere de rezultat! Asistentul putea să-i spună că nu a fost nimic”

Marcel Bîrsan 
Foto: Imago
Marcel Bîrsan Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 12:20 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 13:03

Florin Prunea, fost jucător și conducător la Dinamo, a avut o reacție dură la adresa arbitrajului lui Marcel Bîrsan în meciul pe care alb-roșiii l-au pierdut cu FC Argeș, scor 1-2.

  • În minutul 58 al meciului, la 1-0 pentru FC Argeș, „centralul” a anulat un gol perfect valabil înscris de Dinamo.
  • Angajat în adâncime, Cosmin Matei a câștigat un duel aerian cu Joao Miguel, a preluat perfect și l-a învins pe Greab cu un șut în forță. Mingea a intrat în plasă, însă arbitrul a fluierat fault în atac.
  • Decizie nejustificată a acestuia, reluările TV demonstrând că fundașul portughez al lui FC Argeș n-a fost deloc jenat de decarul dinamovist.
Prunea, siderat de intervenția lui Steliano Filip: „Este inacceptabil cum se comportă băiatul ăsta!”
DINAMO
Prunea, siderat de intervenția lui Steliano Filip: „Este inacceptabil cum se comportă băiatul ăsta!”

Prunea consideră o viciere clară de rezultat și îl ceartă și pe asistentul Marius Badea pentru că nu l-a atenționat pe „central” că nu a existat fault la Matei.

„Aici putem să vorbim de viciere de rezultat. A fost gol valabil, marcat în condiții regulamentare. La 1-1, meciul era altfel. E și asistentul acolo, putea să-i spună că nu a fost nimic. De ce a fluierat? Eu îți spun sincer că am avut impresia că fluieră și arată mijlocul terenului.

E o fază simplă. Înainte de gol, la o fază din minutul 6, când e e un galben spre portocaliu. După, la faze consecutive, 3 galbene pentru Dinamo. Cum poți să anulezi un gol de maniera asta?”, a declarat Florin Prunea la DigiSport.

Alexandru Răuță: „Arbitrul i-a spus lui Matei că l-a împins pe fundaș!”

Despre greșeala de arbitraj a vorbit și Răuță, căpitanul lui Dinamo.

„Se pare că se fac greșeli foarte mari în defavoarea noastră. Suntem într-o situație grea, dorim să fim arbitrați corect! Ați văzut și dumneavoastră, nici vorbă de fault la Matei! Dacă făceam 1-1, apoi întorceam scorul. Am dominat jocul în totalitate, am luat două goluri poate cu neșansă. 

Oricum, jocul ne dă speranțe. Arbitrul i-a spus lui Matei că l-a împins pe fundașul central, dar noi știam că nu a fost nimic acolo! Orice punct contează, iar la Matei a fost clară faza. Nu ne permitem să mai fim furați, nu este momentul potrivit!”, a spus Răuță.

Am avut un gol valabil. Nu-mi place să comentez. Am fost foarte dezavantajați. La 1-0, am avut gol valabil și nu știu de ce a fost anulat de către arbitru. Am primit mesaje de la prieteni, chiar de la foști arbitrii, de la foști fotbaliști care toți că au zis că nu a fost nimic.

- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

Citește alte știri din Liga 1:

COVID-19, accidentări și insuficientă pregătire » CSU Craiova tremură înaintea meciului cu Rapid

A luat țeapă » FCSB rămâne fără bonusurile din transferurile lui Man și Moruțan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  24 Ianuarie 2022, 07:14
Postat de magic4ever pe 22 Ianuarie 2022, 15:55

Barsan trebuie sa fie suspendat cel putin 5 etape dupa vicierea asta de rezultat,scuzele lui nu ajuta cu nimic pe Dinamo!

*** gigistă nu va păți nimic pentru că în Romania blatiștii nenorociți, mitocanii, *** fcsbisti și ***. ***. națiunii Gigi Becali sunt protejați de sistemul stalinist ce funcționează din plin în Romania! Huooo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  22 Ianuarie 2022, 15:55

Barsan trebuie sa fie suspendat cel putin 5 etape dupa vicierea asta de rezultat,scuzele lui nu ajuta cu nimic pe Dinamo!

elgabri
elgabri  •  22 Ianuarie 2022, 15:33

CCA are misiunea sa distruga Dinamo de 2-3 ani se lupta pentru asta !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează