FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CSMS IAȘI

FC Botoșani - CSMS Iași 0-0 » Derby-ul Moldovei se încheie nedecis

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2015 15:16

FC Botoșani şi CSMS Iaşi au terminat la egalitate, 0-0, în primul meci al zilei.

VEZI VIDEO

Cele două vecine de clasament s-au anihilat reciproc pe întreaga durată a celor 90 de minute, remizînd la fel ca în tur.

Marius Croitoru a fost cel mai periculos om al celor de la Botoşani. În două rînduri, mijlocaşul a trecut pe lîngă deschiderea scorului. În minutul 25, Croitoru a tras puţin pe lîngă poartă, iar în minutul 53 a trimis mingea în bară.

După acest egal, elevii lui Leo Grozavu acumulează 41 de puncte şi rămîn pe locul 8, la egalitate cu Dinamo, locul 7.

Jucătorii lui Nicolo Napoli ajung la 35 de puncte şi se află pe locul 9, fiind aproape sigură de salvarea de la retrogradare. 

Echipele de start:

Botoșani: Curileac - Patache, Ngadeu, Tincu, Faugh-Porret - Ngankam, Roșu, Vașvari, Croitoru, Batin - Hadnagy

CSMS Iași: Grahovac - Voicu, Plămadă, Mihalache, Țigănașu - Mitici, Enescu - Ciucur, Crețu, Bole - Golubovici

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
sonny1182
sonny1182  •  25 Aprilie 2015, 22:52
Postat de pupufcu pe 25 Aprilie 2015, 21:59

Să nu-mi spui că ai crazut vreodată în victoria Botoşaniului azi? Au mai facut ei prostii de au trebuit să rateze nişte penaltiuri, dar nu azi. Ultimul loc de UEFA este al Viitorului, noroc că a primit Astra drept de joc că nu ştiu ce ne făceam! Baftă etapa viitoare!

Acum nu . Dar credem , cu tarie , in victoria de sambata viitoare

pupufcu
pupufcu  •  25 Aprilie 2015, 21:59
Postat de donmike pe 25 Aprilie 2015, 20:50

Cel mai clar blat ,,,dc asta se poate numi footbool se inseala multa lume,,uite așa a facut :Prunea: & compania de cind a inceput returul,blaturi peste blaturi=salvarea Iasului,

Să nu-mi spui că ai crazut vreodată în victoria Botoşaniului azi? Au mai facut ei prostii de au trebuit să rateze nişte penaltiuri, dar nu azi. Ultimul loc de UEFA este al Viitorului, noroc că a primit Astra drept de joc că nu ştiu ce ne făceam! Baftă etapa viitoare!

pupufcu
pupufcu  •  25 Aprilie 2015, 21:53
Postat de sternocleidomastoidian pe 25 Aprilie 2015, 18:13

Derby?pe bune?Botosaniu si Iasiu :)) si auzi l pe ala,Botosani nr 1 in Moldova.***stadion cu 2000 de locuri si doua scaune vopsite la misto =))

Pai nu e normal sa fie derbyul Moldovei? Au jucat locurile 8 şi 9. Ar mai fi unul între 16 şi 18. Şi nu înţeleg de ce unii trăiesc din amintiri sau în trecut? Dacă am avea stadion de 30.000 de locuri ai fi mulţumit? Sunt unii care stau mai prost: Steaua fără stadion, Viitorul echipa nimănui, Dinamo stadion retro, Oţelul nivel de Liga 8 engleza, Rapidul stă să cadă, Craiova peluze bune pentru grătar, etc.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează