FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 1-0

FC Botoșani - CFR Cluj 1-0 » Primul meci cu Dan Petrescu pe bancă în acest sezon, primul eșec pentru campioană

FC Botoșani – CFR Cluj 1-0 +31   FOTO
FC Botoșani – CFR Cluj 1-0

Articol de - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 23:00

FC Botoșani este prima echipă care o învinge pe CFR Cluj în acest sezon de Liga 1. La primul meci de la revenirea lui Dan Petrescu pe banca ardelenilor, FC Botoșani a câștigat cu 1-0.

Chiar moldovenii au avut prima ocazie importantă a meciului. În minutul 13, Alexandru Țigănașu a șutat puternic din afara careului, dar mingea a trecut puțin peste poarta lui Bălgrădean.

CFR Cluj a răspuns prin Andrei Burcă, care a trecut aproape de gol în minutul 25, cu un șut din cădere care a trecut puțin pe lângă poartă. Până la pauză, FC Botoșani a fost mai periculoasă. Kage, care a șutat pe lângă, și Țigănașu, blocat de Bălgrădean in extremis, ar fi putut să-i aducă pe moldoveni în avantaj.

+27 FOTO

CFR Cluj putea da lovitura la 10 minute de la reluarea jocului. Braun a comis o mare gafă încercând să trimită către Pap, colegul său din poartă, balonul fiind interceptat de Gabriel Debeljuh. Totuși, vârful croat a fost blocat de Pap.

Scorul a fost deschis de gazde în minutul 71, prin Herve Kage. Mijlocașul congolez i-a luat fața lui Mario Camora și a reluat cu capul o centrare foarte bună a lui Hervin Ongenda.

În ultimele 10 minute ale jocului, campioana a forțat egalarea. Pe rând, Bordeianu și Costache au fost blocați de Pap.

FC Botoșani obține astfel cele 3 puncte și urcă pe locul 3, ajungând la 17 puncte. CFR Cluj rămâne cu 21 de puncte, fiind în continuare lider detașat.

FC Botoșani – CFR Cluj 1-0

FC Botoșani – CFR Cluj, echipe de start:

FC Botoșani: Pap - Braun, Racovițan, Șeroni, Țigănașu - Edjouma, Papa - Kage, Ongenda, Petkovski - Sila
Rezerve: Contra, Dawa, Tîrcoveanu, Croitoru Jr., Florescu, Mateus, Fili, Roman, Jaja
Absenți: Remacle (indisponibil)
Antrenor: Marius Croitoru

CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Cestor, Burcă, Camora - Boateng, Culio, Sigurjonsson - Deac, Debeljuh, Petrila
Rezerve: Hindrich, Bouhenna, Ciobotariu, Bordeianu, Chipciu, Păun, Rusu, Gâdea, Costache
Absenți: Alibec, Susic, Omrani, Grahovac (accidentați)
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Municipal (Botoşani)
Arbitru: Radu Petrescu // Asistenți: Mihai Marica, Marius Badea

Citește și: 

EXCLUSIV Șumudică încă așteaptă banii! Ce se întâmplă dacă CFR Cluj nu îi plătește 300.000 € până miercuri

Înregistrare uluitoare din avionul CFR-ului » Patronul Nelu Varga înjură oribil co-acționarul clubului: „Nu băgați în seamă p***a asta ordinară”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (111)
1465921123425909
Mihai Maracineanu  •  12 Septembrie 2021, 15:14

Responsabilul de la cazane, burlane, jgheaburi,arata la final 4,dar nu stiu daca, înainte a aratat ca trebuia să primească și și culio cartonaș roșu

1258861594247916
Vladimir Boerencu  •  12 Septembrie 2021, 14:06

Cred ca arbitrul a uitat ca arbitreaza CFR-ul si sa le dea 11m pana castiga. Oportunistul de petrescu nu a vazut ca trebuiau sa joace in 10 .

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  12 Septembrie 2021, 11:22

Chiar imi pare bine ca au luat bataie!Sa vada si Varga Janos(cel caruia GG Becali- nu se stie de ce-ii zice...„Nelutzu”),ce inseamna sa-l dai afara pe Sumi- ca sa-l pui pe Dan Petrescu, cu toate mumiile lui,aduse de la Muzeul Antipa!

Vezi toate comentariile (111)
Comentează