FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ

„Ar fi extraordinar să învingem CFR Cluj. Cu FCSB e un blestem!” » Valeriu Iftime și-a făcut calculele pentru ultimele etape din play-off

Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2021 16:30 / Actualizat marti, 18 mai 2021 16:44

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, afirmă răspicat că își dorește o victorie în meciul cu CFR Cluj din această seară. Moldovenii pot influența lupta la titlu în cazul în care o încurcă azi pe campioana en-titre. 

  • FC Botoșani - CFR Cluj se joacă astăzi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Patronul botoșănenilor, acuzat de-a lungul timpului că ar fi „vasalul” lui Gigi Becali, i-a pus gând rău lui CFR Cluj. Iftime și-ar dori ca titlul să se decidă în ultima etapă și spune că echipa lui e legată de un „blestem” în meciurile cu FCSB.

Valeriu Iftime: „O victorie cu CFR Cluj ar fi extraordinară pentru FC Botoșani!”

„Sperăm să învingem CFR Cluj. Noi am vrea să ducem această luptă către ultima etapă. Noi vrem și locul 5, luptăm și pentru acest lucru. Vrem să jucăm la nivelul nostru și sperăm că putem scoate un rezultat bun. O victorie în seara aceasta ar fi extraordinară pentru FC Botoșani. 

În meciul cu FCSB n-am avut minte, ne-am bătut singuri în meciul de acasă, au fost și greșeli de arbitraj. La meciul jucat cu ei în deplasare, au fost alte greșeli impardonbile. E un blestem cu FCSB, nu putem să-l rupem. Eu am făcut afaceri cu Gigi Becali și atât”, a declarat Valeriu Iftime, în cadrul emisiunii „Liga DigiSport”. 

FCSB depinde de FC Botoșani

Pentru a rămâne în cursa pentru titlu, FCSB depinde de FC Botoșani. Cu o victorie în fața moldovenilor, CFR ar deveni campioană pentru al 4-lea an consecutiv, cu o etapă înainte de final. FCSB speră ca echipa antrenată de Marius Croitoru să încurce campioana ultimelor sezoane, astfel încât în ultima etapă, la CFR Cluj - FCSB, să se joace cu titlul pe masă.

Calcule la titlu. CFR Cluj, favorită în fața FCSB 

Pentru a avea un meci cu titlul pe masă în Gruia, în ultima etapă, FCSB trebuie să primească ajutor de la Botoșani. Cum poate deveni FCSB campioană: 

  • CFR Cluj să piardă la Botoșani, FCSB să scoată cel puțin un punct cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă
  • CFR Cluj să facă egal la Botoșani, FCSB să câștige cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului FC Botoșani - CFR Cluj

Citește și alte știri de actualitate:

Atac nemilos la Marinos Ouzounidis: „Mangia și Bergodi, 10 clase peste el. A făcut Craiova și mai mică!”

Toni Petrea n-a renunțat la titlu! Planul antrenorului de la FCSB: „Sperăm să jucăm cu titlul pe masă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
dexter
dexter  •  18 Mai 2021, 21:06

E un blestem cu fcsb. Blestemul blatului...

mosvasile
mosvasile  •  18 Mai 2021, 19:01

Adica bre Iftime sa fi dat GG acatiste la Sfantu Munte?!Ca prea erau buimaci la minte si molesiti la trup, plaiesii tai!

parpalache
parpalache  •  18 Mai 2021, 18:57

Cica„blestem”!O fi!Dar si„dolaarii”cuviosului camatar sunt buni!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează