FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO

FC Botoșani - Dinamo a fost amânat din cauza zăpezii! Când s-ar putea juca + primele reacții

FOTO: Cristian Prisăcariu +10   FOTO
FOTO: Cristian Prisăcariu

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 16:24

Dinamo, marea perdantă a acestui sezon regulat din Liga 1, ar fi trebuit să joace în această seară cel de-al doilea meci din play-out, în deplasare cu FC Botoșani. Totuși, partida nu se va disputa din cauza ninsorilor abundente de la Botoșani. Cel mai probabil, meciul se va disputa luni!

update 21:45

După ce FC Botoșani - Dinamo a fost amânat din cauza ninsorii abundente, Liga Profesionistă de Fotbal a emis un comunicat de presă în care a anunțat că partida va fi reprogramată la o dată ce va fi stabilită ulterior. 

Totodată, reiese din comunicatul LPF că meciul de duminică dintre Poli Iași și Astra ar putea fi amânat la rândul lui, tot din cauza temperaturilor negative și a ninsorilor abundente din Moldova

Conform informațiilor GSP.ro, o decizie finală privind data de disputare a meciului FC Botoșani - Dinamo va fi luată duminică. Dacă vremea o va permite, meciul va avea loc, cel mai probabil, luni, 19 martie, de la ora 18:00.

update 20:37

Ionel Dănciulescu a oferit o nouă reacție despre amânarea meciului de la Botoșani: "Va ninge și mâine. Vom sta de vorbă cu cei de la televiziuni și vom vedea ce decize luăm. Eu cred că nici mâine nu se poate juca din cauza condițiilor de afară", a spus Dănciulescu, la TV Telekom Sport.

update 20:36

Codul de ninsori persistă în Botoșani până duminică, la ora 22:00. Astfel, șansele ca partida să se joace duminică sunt foarte mici.

update 20:32

Există însă posibilitea ca partida să nu se joace nici luni deoarece ambele echipe au jucători selecționați la naționalele de juniori.

Dacă meciul s-ar disputa luni, "câinii" nu l-ar putea utiliza pe Vlad Olteanu, cel mai important tânăr jucător care îndeplinește regula U21. În același timp, moldovenii l-ar pierde pe Răzvan Oaidă.

Dacă partida nu se va disputa nici luni, va fi reprogramată pentru o altă dată!

update 20:23

Surse oficiale de la Botoșani confirmă! Meciul nu se va mai disputa în această seară! Cele două echipe ar fi vrut să dispute partida duminică, la ora 11:00, însă DigiSport s-a împotrivit acestei idei.

Astfel, cel mai probabil, partida va avea loc lun!

update 20:22

Conform ultimelor informații, se pare că partida nu se va mai juca în această seară. Sunt șanse mari ca meciul să fie disputat luni!

update 20:10

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a anunțat că meciul are șanse minime să se dispute în această seară: "Nu putem juca în condițiile actuale. Din ce am vorbit cu arbitrul Andrei Chivulete, sunt șanse mici ca meciul să se poată juca peste o oră. Dacă nu va mai ninge, vom juca mâine. Dacă va ninge în continuare, probabil că ne vom întoarce la București. 

update 20:05

Conform TV Digi Sport, Andrei Chivulete a luat decizia ca startul meciului să fie amânat cu o oră! Totuși, șansele ca meciul să înceapă la 21:45 sunt minime deoarece prognoza indică faptul că va ninge în continuare puternic la Botoșani. 

update 19:00

Ninge abundent la Botoșani, existând posibilitatea ca meciul să nu se dispute! Vom reveni cu amănunte! 

În prezent, terenul este acoperit complet de zăpadă, iar organizatorii munesc din răsputeri pentru a îndepărta zăpada de pe gazon. Pe pagina de facebook a moldovenilor au apărut câteva fotografii de la stadion, iar starea terenului e în prezent una lamentabilă!

Cele două echipe anunțaseră deja formațiile de start, înainte ca arbitrii să ia decizia de a amâna partida:

FC Botoșani: Cobrea - Ungurușan, Miron, Burcă, Mușat - Tincu, Achim - M. Roman, Oaidă, Golofca - Golubovici
Rezerve:
Pap, Fl. Plămadă, Axente, Rodriguez, Oaidă, Mușat, Serediuc
Antrenor:
Costel Enache

Dinamo: Penedo - Romera, M. Popescu, Katsikas, Vl. Olteanu - Maglangu, Nistor - Torje, Pesici, Salomao - D. Popa
Rezerve:
Ed. Pap, St. Cucu, Moruțan, Fulop, Dumitraș, Plămadă, Axente
Antrenor:
Florin Bratu 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
seyyku
seyyku  •  17 Martie 2018, 21:47

unde dracu gasiti ziaristi de doi bani ,mai scrieti odata rezervele la dinamo ca dormiti pe bani gazetei

valyomanyd
valyomanyd  •  17 Martie 2018, 21:30

Știre de ultimă oră ! Meciul nu s-a amânat din cauza zăpezii :))) Jurnalistul spiruharetist a încurcat rezervele lui Dinamo !

randoom.__
randoom.__  •  17 Martie 2018, 20:58
Postat de nebraska pe 17 Martie 2018, 20:53

In vaslui ninge randoame? Mai ai lemne mă?

mai tii minte cum acum vreo 4 luni ti-am spus ca,asa sa ajunga dinamo in playoff cum eu sunt din moldova? ha ha ha.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează